To je to što me zanima!

Rađa ispunio sinu rođendansku želju, upoznao ga s Messijem

Dječje rođendanske želje mnogo su puta teško ostvarive. Velik broj djece volio bi upoznati svog idola Lionela Messija, ali to je skoro pa nemoguće. Osim ako ti je tata Dino Rađa
Vidi originalni članak

Što bi ti htio za rođendan? Pa upoznati Messija, odgovorio je 'kao iz topa' najmlađi sin Dina Rađe. Imat će bivši hrvatski košarkaš težak posao sa sljedećim iznenađenjem za rođendan svog sina jer mu je za ovaj priredio pravi doživljaj.

Razgovor ide otprilike ovako. Što bi ti za rođendan? A znaš ti..... nešto u vezi nogometa...  Što na primjer? Pa ono, patike imam, dresova imam. Znaš što? Volio bih nekog upoznati. Koga na primjer? Pa Pelea jer će on brzo umrijeti. Ok. I koga još? Messija - opisao je razgovor sa svojim sinom na Facebook profilu Dino Rađa.

Predsjednik stručnog savjeta HKS-a je u suradnji s hrvatskim reprezentativcem Ivanom Rakitićem svom sinu poklonio životni doživljaj. Odveo ga je u trening kamp Barcelone gdje je upoznao igrače 'blaugrane' na čelu s Lionelom Messijem.

Nije dobio njegov dres, ali 'utješni poklon' bio je dres Rakitića na koji mu se potpisao čarobni Argentinac.

 - Messi je bio nasmijan i dobre volje, ni traga 'zvjezdanom stavu'. Baš onakav kakav izgleda na televiziji. Raketa još jedanput ti hvala na svemu, mali ne prestaje pričati o tome - napisao je Dino Rađa.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • alen333 04.04.2019.

    Taj Messi nije znao ni ruku pružiti našim igračima u Rusiji. Rađa je umišljeni lik savim nepotreban u javnom prostoru. Neznam cemu ga se forsira vjerojatno čmarenje pa honorari tako to ide u RH. Svi bi koristili ovo jadno društvo

  • Soliterba 03.04.2019.

    Jest ovaj Messi nizak.... Uzas

  • Prki600 02.04.2019.

    Hehe mali Rađa se morao sagnuti da ne bude višlji od Messia

Komentiraj...
Vidi sve komentare