To je to što me zanima!

Rađa oštar: Najbolji moraju biti primjer, a toga nema odavno...

Nakon Italije nisam ni u snu očekivao ovakav rasplet, ali je očito došlo vrijeme za naplatu dugogodišnjeg nereda i nerada, napisao je Dino Rađa na svom Facebook profilu
Vidi originalni članak

Dino Rađa, Stojko Vranković i Dražen Anzulović izašli su u srijedu pred medije nakon šokantnih poraza od Litve i Poljske, rekli puno toga, jako malo konkretnog i najavili 'neko novo vrijeme u reprezentaciji' pod radnim naslovom 'red, rad i disciplina'. 

A dan kasnije predsjednik Stručnog savjeta Dino Rađa oglasio se i na svom Facebook profilu.

'Treba ulagat u mlađe i stvarat kult reprezentacije, a ne da su tu kao na prisilnon radu. Ne svi naravno. Najbolji igrači trebaju bit primjer u svemu, od rada do ponasanja, a to nam fali odaaaaavno', napisao je između ostaloga Rađa na Facebooku.

Nije imenovao igrače koji su u 'reprezentaciji na prisilnom radu', no dotaknuo se i svojih prethodnika u vrhu HKS-a.

'Stojko i ja smo krivi što smo pokušali bez stresova proći barem kroz kvalifikacije jer tko je očekivao poraze protiv Rumunjske doma i Nizozemske. Nakon Italije nisam ni u snu očekivao ovakav rasplet, ali je očito došlo vrijeme za naplatu dugogodišnjeg nereda i nerada', napisao je Rađa.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • 21.09.2018.

    Svi su krivi samo on, Stojko, J.J.V. i Zula nisu. Pa j... vas pas takve, bez minimuma samokritike.

  • Orixond 20.09.2018.

    E vala ako Bojan Bogdanovic nije bio najbolji, i ako nije sluzio kao primer ostalima onda stvarno ne znam sta da kazem. Fali trener, neko ko ce uputiti igrace na pravi smer, pruzati podrsku a ne neke Skele i Anzulije.

  • Don Kihot 20.09.2018.

    "Najbolji bi trebali biti promjer"...kaze to Dino koji je poslije pogibije Drazena uredno izbjegavao igrati za reprezentaciju skupa sa Kukocem..njih dvojica su tada bili najbolji ali su uvijek su imali neke zdravstvene probleme zbog kojih su se izgovarali da ne mogi igrati a za NBA su bili zdravi i orni jer je tamo bila debela suska..

Komentiraj...
Vidi sve komentare