To je to što me zanima!

Rađa: Nominacija je super, ali i bez nje sam svjestan uspjeha

KUĆA SLAVNIH Toni Kukoč i Dino Rađa nominirani su za uvrštenje u košarkašku Kuću slavnih 2016. Dino Rađa (48) rekao je kako se ne opterećuje nominacijom...
Vidi originalni članak

Krešimir Ćosić 1996. je postao tek treći neamerikanac primljen u Kuću slavnih u Springfieldu. Dražen Petrović pridružio mu se 2002., a Mirko Novosel 2007. godine. Idućeg rujna mogla bi još dva Hrvata.

Toni Kukoč i Dino Rađa na širem su popisu nominiranih za uvrštenje 2016. godine.

- Nitko mi se nije javio, pročitao sam da sam nominiran - rekao je Rađa, kojeg nominacija ipak nije posebno oduševila.

- Ma je, veliko je to priznanje, ali ja sam i bez njega svjestan svoje karijere i svega što sam napravio. Ne opterećujem se priznanjima. Ako dođe, super. Ako ne, nema veze, moje mjesto u košarci nije se promijenilo - objasnio je.

Na listi je ukupno 15 neamerikanaca, a među njima su i Vlade Divac, Ranko Žeravica. Nikos Galis, a po prvi put i Kinez Yao Ming.

Među brojnim nominiranim Amerikancima najpoznatija imena su Shaquille O’Neal i Allen Iverson, za koje se očekuje da će u Kuću slavnih ući iz prvog pokušaja, a među trenerima nominiran je Rudy Tomjanovich, trener hrvatskog podrijetla koji je vodio Houston Rocketse do dva naslova prvaka NBA lige.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • lavre 23.12.2015.

    Tako je Dino svaka cast legendo!! Nisu ni bitna vise ova priznanja napravia si cuda u svom zivotu i uveselia cilim tim putem i sve nas! hvala ti Dino za sve prava si inspiracija za mladje narastaje kako se trenira i postaje jedan od najdominantnijih centara svita u tom razdoblju

  • Ivan Zd 23.12.2015.

    u moje vrime su krcate jazine grmile:morem plovi bijela lađa, kapetan je dino rađa! zadar šampion, zadar šampion!! fala ti fino, zajedno smo bili ka ratni stroj!

Komentiraj...
Vidi sve komentare