To je to što me zanima!

Rabiot zatražio od izbornika da ga makne s popisa za Rusiju!

Iz Francuske nam dolaze zaista iznenađujuće vijesti. Naime, mladi veznjak PSG-a je nezadovoljan što se nalazi na rezervnom popisu igrača za SP i zatražio je od izbornika da ga makne s tog popisa
Vidi originalni članak

Veznjak PSG-a Adrien Rabiot zatražio je od izbornika Francuske Didiera Deschampsa da ga makne s rezervnog popisa od 10 igrača koji će u reprezentaciju uskočiti u slučaju nekakve ozljede.

Deschamps je donio odluku da među 23 igrača za Rusiju pozove Sevillinog N'Zonzija ispred Rabiota, a to je izrazito razočaralo mladog veznjaka PSG-a. 

On je poslao ljutito pismo Savezu u kojem traži od izbornika da se njegovo ime makne s popisa, jer kako on navodi, neće raditi na svojoj fizičkoj spremi i zbog toga neće biti na razini koja je potrebna na Svjetskom prvenstvu

Ovo je uistinu šokantan potez veznjaka, a sigurno je da si je njime, osim što je izgubio svaku šansu za odlazak na Svjetsko prvenstvo, također ugrozio i sve buduće nastupe za reprezentaciju.

Ovo nije prvi put da je Rabiot ušao u sukob s izbornikom reprezentacije s obzirom na to da se još prije požalio izborniku jer mu je zadavao previše obrambenih zadataka, a on nije takav tip igrača.

Rabiot je za Francusku debitirao prije dvije godine, a od tada je odigrao šest utakmica u kojima nije zabio niti jedan gol.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • SilikoniralaSiSe 24.05.2018.

    Pošteno,inače kakvi su igrači u Francuskoj,kod ovog si barem znao da je Francuz.

  • danijel23 23.05.2018.

    Francuska ima MEGAMOMCAD, ali i megamutanta na klupi, nikad nista nece osvojit pod njim

  • 123gogo 23.05.2018.

    Bolji od Matuidija, Nzonzia, Tolissoa... Velika greska Deschampsa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare