To je to što me zanima!

Radna dozvola za Kramarića: Odluka tek sljedećeg tjedna

Ne brine nas radna dozvola, igrao je za reprezentaciju Hrvatske i željeli su ga veliki klubovi poput Chelseaja. To dokazuje da je klasa, rekao je trener Leicester Cityja...
Vidi originalni članak

Andrej Kramarić potpisat će za Leicester City do 2018. godine, što je potvrdio engleski klub na svojoj službenoj stranici. Andrej je u četvrtak gledao trening prve momčadi. No hrvatski napadač još nije službeno novi igrač Leicestera. Čeka radnu dozvolu.

- Ne brine nas radna dozvola, igrao je za reprezentaciju Hrvatske i željeli su ga veliki klubovi poput Chelseaja. To dokazuje da je klasa - rekao je trener Leicestera Nigel Pearson, koji sigurno neće moći računati na Kramarića u subotnjem dvoboju protiv Aston Ville.

O radnoj dozvoli za našeg reprezentativca sljedećeg će tjedna odlučivati komisija od šest članova. U njoj su predstavnik engleskog saveza, Premiershipa, Udruge igrača i trojica nezavisnih stručnjaka. 

Ako dobije dozvolu, Kramarić bi mogao debitirati u svom novom klubu 17. siječnja kad Leicesteru u goste stiže Stoke City.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • arsenal 19 09.01.2015.

    Dobiti ce je.

  • ACM_1899 09.01.2015.

    A glupih li pravila

  • kapitalist86 09.01.2015.

    notorna glupost,HR je sad clan EU a ovi i laje bauljaju o radnim dozvolama,tko tu koga hebe ovo je vrijedilo za igrace iz non EU ali kao sto se vidi iz prilozenog i neke osnovne stvari koje smo kao fol dobili ulaskom u EU velike zemlje jednostavno nas i dalje tretiraju kao one iz treceg svijeta tj. svjesno krse pravila a mi tu mozemo samo sjesti i plakati

Komentiraj...
Vidi sve komentare