To je to što me zanima!

Radošević spašavao 'bile': Dugo nam je bilo 'zima...'

Sami smo krivi, nismo iskoristili tri, četiri izgledne šanse, rekao je Špaco koji nije mogao računati na Danijela Subašića i bolesnog Srđana Andrića
Vidi originalni članak

Uoči utakmice Hajduka i Šibenika u Split je sletio novi predsjednik Barcelone Sandro Rosell koji će u Dalmaciji provesti 10-dnevni godišnji odmor. Odmah po dolasku javio se čenicima Hajduka i zaželio da se nađu privatno, na večeri, no zasigurno će biti priče i o najavljenom gostovanju katalonskog diva na Poljudu. Uoči same utakmice kapetan Hajduka Srđan Andrić dobio je visoku temperaturu pa je utakmicu odgledao s tribina, a umjesto njega je od prve minute zaigrao Dinko Trebotić.
Špaco je prema najavi umjesto prvog vratara Subašića, koji neće moći braniti u prvoj utakmici Europa lige zbog dva žuta kartona, na gol postavio mladog Božidara Radoševića koji za svoje obrane zaslužuje više nego prolaznu ocjenu. Štoviše u nekoliko je navrata spriječio Šibenčane da ne 'zakompliciraju stvar'.
Poklepovića su tijekom utakmice zadesila i dva nova problema. U 12. minuti iz igre je izašao Ivan Strinić zbog izvrnutog zgloba i najvjerojatnije neće nastupiti za reprezentaciju, a pred kraj susreta ozlijedio se i Mirko Oremuš.
Bijeli su utakmicu odigrali s crnim florom u spomen na nekadašnjeg velikog igrača zlatne Hajdukove generacije Mićuna Jovanovića, a uoči utakmice počast mu je odalo sam tisuća gledatelja minutom šutnje.
Nakon utakmice Hajduka i Šibenika predstavnik gostujuće momčadi Zoran Slavica je rekao kako je Hajduk bolje otvorio utakmicu i napravio nekoliko izglednih prilika te kako se Šibenik dizao pred kraj poluvremena, no nisu iskoristili prigode i još uvijek nisu postigli prvenstveni gol.
- Što zbog neiskustva što zbog brzopletosti i par dobrih obrana Hajdukovog golmana nismo uspjeli. Treba raditi i vjerovati da će biti bolje.
Stanko Poklepović s olakšanjem je dočekao 73. minutu i drugi gol u mreži Šibenika jer je Hajduk živio na rubu izjednačenja.
- Sami smo krivi, nismo iskoristili tri, četiri izgledne šanse i cijelo vrijeme nam je bilo 'zima' da se ne dogodi ono za što bi nam svima žao da nam se dogodi. Treba uzeti u obzir da smo u našoj momčadi imali puno mladih igrača iz našeg dvorišta, bilo je lijepih dodavanja i kombinacija, zadovoljni smo rezultatom. Pohvalio bih i publiku koja dolazi u velikom broju gledati nas i u tzv. malim utakmicama, iako za nas nema malih utakmica. Mogli smo dati četiri gola, ali nismo, na sreću Šibenik nas nije kaznio i na kraju možemo biti zadovoljni s pobjedom jer smo psihički i fizički bili ispražnjeni nakon europske utakmice u četvrtak, rekao je Poklepović.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 11 BILI 08.08.2010.

    Spaco doboro je krenulo ali da ti nebi bila zima u iducim utakmicama zbog promasaja daj vise sansu ahmadu sharbiniju. doveli ste ga kao pojacanje sto on u istinu i jeste ali mu niste dali pravu sansu....ovako ce te ga unistiti. ahmad i anas nemogu jedan bez drugoga kao nekada braca vujovic.

  • vlaka 08.08.2010.

    Spaco ja vjerujem u naslov prvaka i eruopsku ligu ako budete HTJELI onda mozete volja i trud su najvazniji to je pokazala utaknica protiv D.Bukuresta prvih 45 minuta koje ste odigrali bas Hajducki.

Komentiraj...
Vidi sve komentare