Obavijesti

Sport

Komentari 2

Radošević spašavao 'bile': Dugo nam je bilo 'zima...'

Radošević spašavao 'bile': Dugo nam je bilo 'zima...'
3

Sami smo krivi, nismo iskoristili tri, četiri izgledne šanse, rekao je Špaco koji nije mogao računati na Danijela Subašića i bolesnog Srđana Andrića

VIDEO

Uoči utakmice Hajduka i Šibenika u Split je sletio novi predsjednik Barcelone Sandro Rosell koji će u Dalmaciji provesti 10-dnevni godišnji odmor. Odmah po dolasku javio se čenicima Hajduka i zaželio da se nađu privatno, na večeri, no zasigurno će biti priče i o najavljenom gostovanju katalonskog diva na Poljudu. Uoči same utakmice kapetan Hajduka Srđan Andrić dobio je visoku temperaturu pa je utakmicu odgledao s tribina, a umjesto njega je od prve minute zaigrao Dinko Trebotić.
Špaco je prema najavi umjesto prvog vratara Subašića, koji neće moći braniti u prvoj utakmici Europa lige zbog dva žuta kartona, na gol postavio mladog Božidara Radoševića koji za svoje obrane zaslužuje više nego prolaznu ocjenu. Štoviše u nekoliko je navrata spriječio Šibenčane da ne 'zakompliciraju stvar'.
Poklepovića su tijekom utakmice zadesila i dva nova problema. U 12. minuti iz igre je izašao Ivan Strinić zbog izvrnutog zgloba i najvjerojatnije neće nastupiti za reprezentaciju, a pred kraj susreta ozlijedio se i Mirko Oremuš.
Bijeli su utakmicu odigrali s crnim florom u spomen na nekadašnjeg velikog igrača zlatne Hajdukove generacije Mićuna Jovanovića, a uoči utakmice počast mu je odalo sam tisuća gledatelja minutom šutnje.
Nakon utakmice Hajduka i Šibenika predstavnik gostujuće momčadi Zoran Slavica je rekao kako je Hajduk bolje otvorio utakmicu i napravio nekoliko izglednih prilika te kako se Šibenik dizao pred kraj poluvremena, no nisu iskoristili prigode i još uvijek nisu postigli prvenstveni gol.
- Što zbog neiskustva što zbog brzopletosti i par dobrih obrana Hajdukovog golmana nismo uspjeli. Treba raditi i vjerovati da će biti bolje.
Stanko Poklepović s olakšanjem je dočekao 73. minutu i drugi gol u mreži Šibenika jer je Hajduk živio na rubu izjednačenja.
- Sami smo krivi, nismo iskoristili tri, četiri izgledne šanse i cijelo vrijeme nam je bilo 'zima' da se ne dogodi ono za što bi nam svima žao da nam se dogodi. Treba uzeti u obzir da smo u našoj momčadi imali puno mladih igrača iz našeg dvorišta, bilo je lijepih dodavanja i kombinacija, zadovoljni smo rezultatom. Pohvalio bih i publiku koja dolazi u velikom broju gledati nas i u tzv. malim utakmicama, iako za nas nema malih utakmica. Mogli smo dati četiri gola, ali nismo, na sreću Šibenik nas nije kaznio i na kraju možemo biti zadovoljni s pobjedom jer smo psihički i fizički bili ispražnjeni nakon europske utakmice u četvrtak, rekao je Poklepović.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...