To je to što me zanima!

Rafa Benitez: Ferguson se sada boji mog Liverpoola

Liverpool je najbliži pratitelj Manchesteru u prvenstvu, a Benitezova momčad je još i u Europi. Uz to United ne igra dobro posljednjih tjedana
Vidi originalni članak

Menadžer Liverpoola Španjolac Rafa Benitez uvjeren je da se Alex Ferguson boji Liverpoola. Redsi su se jako približili Manchesteru na ljestvici Premiershipa, a prvaci ne igraju dobro u posljednje vrijeme.
- Boji nas se i zna da im možemo parirati. On voli puno pričati o protivnicima, no ne mislim da su to psihološke igre prije utakmice. Čini mi se da je uplašen. Želio bih se koncetrirati samo na svoju momčad i igru mojih igrača, no svjesni smo da Manchester ne igra dobro te da sada osjećaju pritisak - priča Benitez.
Španjolac je usprkos velikom rivalitetu uvjeren da će Sir Alex večeras navijati za Liverpool u četvrtfinalnoj utakmici Lige prvaka protiv Chelseaja.
- Svim srcem će biti uz Liverpool jer zna da smo im mi jedina prijetnja u Premiershipu. Nastavimo li se boriti i u Ligi prvaka mislit će da smo umorni. Ispadnemo li zna da ćemo im biti još veća prijetnja - završio je Rafa.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • tahuti 11.04.2009.

    dijevnago,debeli luzeru.jbg šte što nije Sun,možda bi i pročitao.

Komentiraj...
Vidi sve komentare