To je to što me zanima!

Rafa proslavio skokom u bazen: Tradicija se mora poštovati...

Najbolji tenisač svijeta Rafael Nadal svoj 11. naslov na Barcelona Openu proslavio je tradicionalnim skokom u bazen u društvu oduševljenih skupljača loptica
Vidi originalni članak

Jako sam sretan, pobijedio sam teškog protivnika i stigao do novog naslova, rekao je Rafa Nadal nakon još jednog osvojenog Barcelona Opena.

Njemu je to 11. u karijeri, 19. pobjeda na zemlji za redom, 46. osvojeni set u nizu, a u finalu Barcelone nije imao toliko težak posao kao što je to sam rekao. S uvjerljivih 6-2, 6-1 pobijedio je grčkog tinejdžera Stefanosa Tsitsipasa i sve proslavio - skokom u bazen.

Napravio je to nekoliko puta i prijašnjih godina, a društvo su mu i ovoga puta pravili oduševljeni skupljači loptica. Rafa je ostao samo u hlačicama i čarapama, zaletio se i skočio na glavu u osvježavajući bazen.

- Tsitsipas ima svijetlu budućnost. Za mene je ovo bio sjajan finale, a 11. naslov znači mi doista puno. Uživao sam cijeli tjedan u podršci navijača. Teško je uopće objasniti kako se osjećam nakon 11 osvojenih naslova. Nisam mogao ni sanjati da ću osvojiti 11 puta Monte Carlo i 11 puta Barcelonu - rekao je Nadal nakon finala.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • nijetebriga 30.04.2018.

    Tsitsipas ce se veoma brzo naci negdje u sredini od deset najboljih..

  • WieJaNein 30.04.2018.

    Vjerovatno najbolji tenisac u povijesti.

  • dirk_nowitzki89 30.04.2018.

    GOAT bez ikakve dileme

Komentiraj...
Vidi sve komentare