To je to što me zanima!

Rafa sretan nakon pobjede: Ostajem još u Liverpoolu!

Nakon velike pobjede u Ligi prvaka nad moćnim Realom u Madridu Rafa Benitez nije mogao sakriti veliku sreću te je najavio ostanak u Liverpoolu
Vidi originalni članak

Rafaelu Benitezu i Liverpoolo Liga prvaka odgovara. I dok njegov klub nikako da osvoji domaće natjecanje u Ligi prvaka posljednjih par godina nižu velike uspjehe. Sinoć je pao moćni Real u Madridu, a Rafa nije skrivao sreću. Pobjeda je poslužila kao plodno tlo da u naletu sreće engleskim novinarima objavi kako će sigurno ostati u Liverpoolu. To ne bi čudilo da se već mjesecima ne nateže s američkim vlasnicima kluba oko produljenja ugovora.
- Vjerujte mi, ostajem u Liverpoolu. Mogu vam reći da namjeravam ostati i naporno raditi za ovu momčad i ovaj klub. Velika je noć iza nas i meni ni na kraj pameti nije da mislim na otkaz. Moj odvjetnik je danas pričao sa savjetnicima vlasnika kluba, a pričat ćemo još i u budućnosti. Naravno, za sutra nisam ništa planirao. Želim još uživati u ovoj velikoj pobjedi - kaže Benitez.
Ovakva samouvjerenost znači da Benitez na stolu ima ugovor u kojem stoji da će imati veći utjecaj u biranju igrača, a ako je tako obje će strane biti zadovoljne.
- Real je rekao da će nas pobjediti lako. No nije im baš išlo. Moraju naučiti pričati na terenu. Ovo je pobjeda još i veća jer smo igrali s ozlijeđenim Torresom, a Gerrard je ušao samo na par minuta - završio je Benitez.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • user_20742 26.02.2009.

    bravo rafa,bravo liverpool!! YNWA

Komentiraj...
Vidi sve komentare