To je to što me zanima!

Rafa već otpisan, Hiddink dolazi u spas Liverpoolu?

Nakon još jednog podbačaja ispadanjem iz FA kupa, Rafael Benitez je u engleskim medijima već bivši trener Redsa. Moguća zamjena je G. Hiddink
Vidi originalni članak

Menadžeru Liverpoola Rafaelu Benitezu već se dulje vrijeme ne piše dobro. Poraz od Readinga i ispadanje iz FA kupa vjerojatno je kap koja će preliti čašu američkim vlasnicima kluba koji već traže zamjenu za Španjolca. Kao naizgledniju opciju, britanski The Sun navodi slavnog nizozemskog trenera Guusa Hiddinka. Još uvijek aktualni izbornik ruske reprezentacije, navodno želi preuzeti klub s Anfielda, a nedavno je izrazio želju za povratkom u Englesku. Problem bi mu mogao predstavljati vlasnik Chelseaja Roman Abramovič koji ga pod svaku cijenu želi angažirati u radu na Stamford Bridgeu.
Rafa Benitez se zbog ispadanja iz još jednog natjecanja u četvrtak našao na meti kritika tisuća navijača koji smatraju da je Španjolac trebao već davno napustiti Liverpool. Jedan od glavnih Rafinih  uzdanica Fernando Torres svjestan je alarmantne situacije u klubu koji krivnju prebacuje na američke vlasnike.
- Na redu su vlasnici da dovedu više prvoklasnih pojačanja te da ne puštaju one najbolje. Ovakvo što se više ne smije ponoviti - izjavio je nezadovoljni Torres.
Amerikanci smatraju da bi naoptimalnije rješenje na mjestu menadžera bio Birminghamov Alex McLeish koji ne bi opteretio skromni budžet Redsa. Najvjerniji navijači s Kopa traže postavljanje klupske legende Kennyja Dalglisha kao novog menadžera. Izgleda da je Benitez ipak potrošio sve kredite...

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Captain Obvious 15.01.2010.

    Just Kiding

  • plavocrni 15.01.2010.

    Abramović želi Hiddinka? a gdje ce onda sa sadasnjim trenerom Ancelottijem? pa tek je dosao i prvi je u ligi..a tesko ce Hiddink u Lpool, bas zbog te klauzule od 20 milijuna..jedino ako se Benitez iste odrekne..

  • Tsubasa Ozora 15.01.2010.

    nitko ne spominje odštetu koju bi liverpool morao isplatiti kada bi Benitezu eventualno isporučili otkaz.. naime radi se o desetak mil. eura, možda i malo više, a to je za ovaj liverpool ipak prevelika odšteta, tako da od otkaza vjerojatno ništa.. pa po meni je tu Benitez najmanje kriv, pa cijelu sezonu su mu glavni igrači ozlijeđeni, a u ovom trenutku oko pola momčadi je van treninga..

Komentiraj...
Vidi sve komentare