To je to što me zanima!

Rafael Benitez: Ne bojim se da će me itko otjerati

Utakmica protiv Intera u osmini finala Lige prvaka zadnja mu je šansa da spasi posao, poručuju kritičari Španjolca na klupi Liverpoola
Vidi originalni članak

Ovo je nešto predivno, još ne mogu vjerovati da sam zabio. Cijeli život ću se sjećati Anfielda i te 90. minute, euforičan je bio Brian Howard, igrač nižerazrednog Barnsleya. Zabio je za pobjedu (2-1) nad Liverpoolom i kreirao veliku senzaciju, “redsi” su ispali iz FA kupa.
Naravno, to je samo dalo povoda kritičarima da zatraže odlazak Rafaela Beniteza.
- Nije nam jasno zašto je Gerrard ušao tek u 75. minuti, zašto nisu igrali neki važni igrači. Pa ne možeš zabiti gol kad utakmica završi. Benitez mora objasniti zašto Liverpool stoji tako loše. Utakmica s Interom zadnja mu je šansa da spasi posao - samo su neke od kritika bivših igrača, navijača, medija.
- Moramo se maksimalno koncentrirati na utakmicu s Interom, ali što se mene tiče, nema posebnog pritiska, ne bojim se da če me otjerati. Sve je isto kao i prije svake utakmice - odgovara Benitez.
Liverpoolov poraz u drugi je plan gurnuo visoku (4-0) pobjedu Manchester Uniteda nad Arsenalom, nakon koje je Arsene Wenger krivio - ljude koji uređuju travnjak na Old Traffordu.
- Imali smo loš dan, ali čovjek koji se brine za teren bio je još lošiji. Ma, travnjak je bio čista sramota - rekao je Wenger.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare