To je to što me zanima!

Rafael Nadal odradio je prvi trening nakon duge stanke...

Već godinama Nadal ima problema s koljenom, a posljednja ga je ozljeda izbacila s teniskih terena u cijeloj drugoj polovici sezone. Danas je trenirao na rodnoj Mallorci
Vidi originalni članak

Španjolski tenisač Rafael Nadal je nakon duge stanke zbog ozljede lijevog koljena u utorak odradio prvi trening...

Osvajač 11 Grand Slam naslova nije igrao od ovogodišnjeg Wimbledona na kojem je u 2. kolu senzacionalno poražen od Čeha Lukaša Rosola. Već godinama Nadal ima problema s koljenom, a posljednja ga je ozljeda izbacila s teniskih terena u cijeloj drugoj polovici sezone.

U utorak je Nadal trenirao u dvorani na rodnoj Mallorci pod budnim okom trenera i strica Tonija Nadala.

- Osjećam se bolje i nadam se da će se pozitivni trend nastaviti - poručio je četvrti tenisač svijeta.

Zasad je u planu da se Španjolac natjecanju vrati na ATP turniru u Dohi početkom sljedeće godine.

Nadal: Uživam ponovo u igranju tenisa

- Mislim da se osjećam bolje, koljeno se oporavlja na pravi način i sretan sam što sam ponovo na terenu nakon mjeseci izbivanja – rekao je Rafael Nadal nakon prvog odrađenog treninga po oporavku od ozljede koljena...

Osvajač 11 Grand Slam naslova nije igrao od ovogodišnjeg Wimbledona na kojem je u 2. kolu senzacionalno poražen od Čeha Lukaša Rosola, a pod nadzorom trenera i ujaka Tonija Nadala u utorak je trenirao u dvorani na rodnoj Mallorci.

- Uživam u osjećaju ponovnog igranja tenisa iako će mi trebati još vremena da se oporavim. Počeo sam vrlo polagano i idem od dana do dana. Radit ću naporno na svom povratku i nadam se da će koljeno uskoro biti spremno. Treba uvijek biti oprezan. Bio sam nekoliko mjeseci izvan natjecateljskog pogona i tijelu treba vremena da se prilagodi, mišići se trebaju uhodati polako. Svakim je danom sve bolje, inače ne bih bio na terenu.

- Pretrage su pokazale da stanje ide na bolje i to je moj razlog zadovoljstva nakon mjeseci rada i čekanja. Sada sam u drugoj fazi u kojoj moram ići od dana do dana strpljivo čekati pravi trenutak kada će sve biti dobro i kada će moje tijelo biti spremno za natjecanje – dodao je Španjolac, sedmerostruki pobjednik Roland Garrosa, koji se nada da će biti spreman za nastup na Australian Openu početkom sljedeće godine.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • dugoselo 25.11.2012.

    pišete tu da nole nema dostojnog suparnika a zaboravili ste na najboljeg tenisača svih vremena a i trenutno ROGER FEDERER za sve ostale GOSPODIN!

  • labelo 21.11.2012.

    Rafo vrati seee, fališ!

  • JoelDrake 21.11.2012.

    odlična vijest, nadam se da su ozljede iza njega, ono što on radi na zemljanim terenima je čudo, vamos,only the strong survive

Komentiraj...
Vidi sve komentare