To je to što me zanima!

Rafael Nadal uoči meča protiv Ljubičića: Puk’o sam u glavi...

Uoči susreta protiv Ivana Ljubičića španjolski tenisač Rafael Nadal progovorio je o velikim problemima koji ga muče. I njegov stric kaže da više nije onaj 'stari' Nadal...
Vidi originalni članak

U osmini finala Roland Garrosa Ivana Ljubičića čeka Nadal. Ne onaj ‘strašni’ Rafa, koji pobjeđuje sve redom, već jedan drugi, nesigurni, pomalo izgubljeni Španjolac...

- Jasno je da nisam na nivou koji se od mene očekuje. Želim li do finala morat ću igrati puno bolje. U prva dva meča problem je bio “u nogama”, u nešto lošijem kretanju, ali opet sve to “dolazi” iz glave, u kojoj je nešto “puklo”! Ili ću nekako riješiti taj novonastali problem ili ću pakirati stvari za put kući. I otići se bolje pripremti za sljedeće turnire - kaže Nadal.

O problemima Rafe, progovorio je i njegov stric.

- Na treninzima sve sjajno funkcionira, vrlo lako je pobijedio Murraya i Monaca, ali čim počne igrati meč, nešto stane. Nije to više onaj tenisač s treninga. Cijeli svijet zna za problem, samo riješenja nisu tako jednostavna - rekao je Toni Nadal, stric i trener prvog tenisača svijeta.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Prince Vegeta 30.05.2011.

    ajmeee sramote.. 1.03 koef. na nadala!! 9 na ljubu

  • juran 29.05.2011.

    Nadal je fizički prejak igrač za tenis, talent kakav se rijetko rađa, i dok je imao 16,17,18 godina je bio preeksplozivan, jak i skoro je završio karijeru u 21 godini zbog koljena... On je već jedan od najboljih u povijesti, a za par godina ako bude zdrav mentalno i fizički možda može i prestići Federera, protiv kojeg ima jako pozitivan skor.

  • HeadTennis 29.05.2011.

    Ako Ljubi bude radni bekend na visokom nivou + servis, moze prirediti iznenadjenje i pomoci kolegi Djokovicu... Nadam se dobrom Ljubi i dobrom mecu :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare