To je to što me zanima!

Rafael Van der Vaart: Ako ode Luka Modrić, onda odlazim i ja!

"Vodstvo mora učiniti sve da zadrži ključne igrače, prije svih Luku. Za iduću sezonu moraju dovesti barem dva velika pojačanja, ako žele da se momčad bori za naslov"
Vidi originalni članak

Tottenhamov igrač Rafael van der Vaart kazao je novinarima da će otići iz kluba ako u prijelaznom roku momčad napusti Luka Modrić

Nizozemski reprezentativac očito ima visoko mišljenje o našem Luki Modriću za koga stalno ističe da je najbolji Tottenhamov igrač.

– Bez Modrića nemamo što tražiti u prvenstvu. Ako Luka ode iz kluba, odlazim i ja – kazao je Rafael van der Vaart te dodao:

– Vodstvo Spursa mora učiniti sve da zadrži ključne igrače, a prije svega Luku. Za sljedeću sezonu moraju dovesti barem dva velika pojačanja, ako žele da se momčad bori za naslov – kazao je Nizozemac, koji je lani na White Hart Lane stigao iz madridskog Reala.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • filip88 23.07.2011.

    bit ce tu jos svasta jer i bale je rekao da odlazi ako luka ode ali ipak 40 mil je dosta novaca

  • Kocho 22.07.2011.

    topla braća, svugde zajedno...

  • razuman24 22.07.2011.

    Luka je igračina samo u ocima onih koji razumiju nogomet, za ovakve poput cyborga, nikad nece imat vrijednost jer bi takvi stavili najrade 11 ronalda u jednu momcad pa nek driblaju sami sebe,e moj cyborg neide sve po zeljama. covjek igra u veznom redu i ima u prosjeki 1.5 izgubljenih lopti po tekmi... dal ti to govori sta, to imaju jos samo xavi, iniesta, alonso. oni kreiraju, asistiraju, uzimaju lopte, sjeku kontre, pomazu u defenzivi, e sad bi jos i trebali golove zabijat da bi takvi ko ti skuzili da su igracine, pa skauti najvecih klubova su im tu cijenu napumpali i valjda oni znaju zasto daju tolke pare za njega a ne ti koji si jadan sam na sebe i radis za 2700 kn ko portir u akd-u i sad ti je modric kriv za to, suti i pokrij se po glavi...

Komentiraj...
Vidi sve komentare