To je to što me zanima!

Rafael van der Vaart stiže u Real za 20 milijuna eura

Španjolska Marca s velikom sigurnošću tvrdi da će Nizozemac već ovih dana potpisati ugovor s 'Kraljevskim klubom' na sljedećih pet sezona
Vidi originalni članak

Ronalda ćemo predstaviti 7. 7., sami sebi su rok postavili čelnici madridskog Reala još prije dvadesetak dana. No taj je datum prošao, a oko Portugalca se i dalje vode pregovori. No sve je manja vjerojatnost da će vjerojatno najbolji svjetski nogometaš završiti na Santiago Bernabeuu i vodstvo Reala okrenulo se drugim opcijama. Točnije - Van der Vaartu.
Za nizozemskog veznjaka Madriđani će Hamburgu platiti 20 milijuna eura, piše španjolska Marca, koja je i pokrenula cijelu priču. Kako kažu, Van der Vaart je već dogovorio uvjete s klubom iz španjolske prijestolnice i čeka se još samo konačni dogovor klubova. Za dobre novce, HSV bi vjerojatno pustio svog najboljeg igrača, koji je prije nekoliko dana na ponudu Tottenhama bez previše razmišljanja odgovorio:
- Hvala, ali ne hvala!
Van der Vaart je Berndu Schusteru ipak samo rezervna opcija. Iščekivanje Cristiana Ronalda potrajalo je predugo i Nijemac na klupi Reala želi se osigurati. Dođe li, Van der Vaart bi bio već peti Nizozemac u Realu. Dovedu li ga doista, pa potom i Ronalda, Real će imati napadački doista izvrsnu momčad. No Ronaldo prvo mora riješiti nesporazume s Unitedom.
- U Manchesteru već znaju da Cristiano želi otići, ali sve dok im on to i službeno ne kaže, ne može nigdje - prenijela je Marca izjavu nekoga koga nazivaju "povjerljivim izvorom".

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare