To je to što me zanima!

Raikkonen i Hamilton najavili borbu za najboljeg

Počela je nova sezona Formule 1, a prvi treninzi su najavili izjednačenu borbu između Kimija Raikkonena i Lewisa Hamiltona
Vidi originalni članak

Prvi dvoboj nove sezone Formule 1 između Ferrarija i McLarena završio je izjednačeno. Aktualni prvak Kimi Raikkonen bio je najbrži na prvom treningu (1'26''461), no druga probna utrka pripala je Lewisu Hamiltonu (1'26''559). Na vozače je podosta utjecalo iznimno toplo vrijeme. Iako je kraj ljeta, to se u Australiji ne osjeća. Temperatura se kreće oko 36 stupnjeva, a na stazi ona doseže 50 stupnjeva. Svi vozači zbog toga imaju problema s gumama, koje moraju češće mijenjati.
- U popodnevnoj utrci smo imali malih problema. Sada moramo vidjeti zašto je do njih došlo i pripremiti bolid za subotu. Nisam zabrinut - rekao je Kimi Raikkonen nakon prvog dana nove sezone.
Najveće iznenađenje prvog dana priredio je Red Bull na čelu s Markom Webberom. On je u drugom treningu završio kao drugi. Njegov momčadski kolega David Coulthard završio je na petome mjestu, nakon što je u prvoj vožnji prevladao probleme s mjenjačem.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • entoni 14.03.2008.

    Hamlinton je Indijac iz bogate obitelji, jako društven i samouvjeren.

  • god of war 14.03.2008.

    ovo će biti zanimljivo....ok,to su samo treninzi,a ferrari ima dostaaaaa potencijala,a u to će te se uvijeriti,možda,kažem,možda ne na kvalifikaciji,a u utrci shvatit će te i vidjet će te o čemu ja govorim!! sve testove znam i gleda sam itd...crvena boginja ima da cepa ove sezone bez konkurencije!\"!!!

  • Ponosna_Hrvatica 14.03.2008.

    Kimi, raznesi ovog crnju! Lewis možda je dobar vozač, ali je gluuuuup. Često mu izjave \'nisu na mjestu\'.

Komentiraj...
Vidi sve komentare