To je to što me zanima!

Rajevac i Stanković najbolji srbijanski trener i nogometaš

Prošle sezone Stanković je s Interom osvojio ukupno pet trofeja, dok je Rajavec vodio reprezentaciju Gane do četvrtfinala Svjetskog prvenstva u Južnoj Africi
Vidi originalni članak

Tomislav Karadžić, predsjednik Nogometnog saveza Srbije (FSS), uručio je Milovanu Rajevcu i Dejanu Stankoviću ''Zlatne lopte'', nagrade za najboljeg srbijanskog trenera odnosno nogometaša u godini na izmaku…

Rajevac je ove godine odveo reprezentaciju Gane do četvrtfinala Svjetskog prvenstva u Južnoj Africi. No, nakon toga nije ostao na klupi Gane, već je preuzeo vođenje Al-Ahlija iz Saudijske Arabije.

- S Ganom sam napravio najveći uspjeh u povijesti te zemlje. Bili smo ponos Afrike. Posebno mi je drago što ovu nagradu primam u svojoj zemlji - rekao je Rajevac, koji je prije nekoliko dana primio i nagradu za najboljeg trenera u Africi.

Dejan Stanković je ove godine s Interom osvojio pet trofeja. Prošle sezone pod vodstvom Josea Mourinha okrunio se naslovom europskog i talijanskog prvaka, te osvajača Kupa Italije, a ove sezone je s Rafaelom Benitezom osvojio talijanski Superkup i Svjetsko prvenstvo klubova u Abu Dhabiju.

No, Inter je nedavno dao otkaz Benitezu, te je na njegovo mjesto doveo Brazilca Leonarda, bivšeg igrača i trenera AC Milana.

- To može biti samo pozitivno za našu momčad. Slažem se s klupskim predsjednikom Massimom Morattijem da nam je bila potrebna ta promjena. Benitez nije uspio sve dobro uklopiti - prokomentirao je taj slučaj Stanković, kojem je ovo druga ''Zlatna lopta'' u karijeri. Prvu je dobio prije četiri godine.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • bizzy_dany 29.12.2010.

    to je stvar respekta... nisu nam oni najdrazi, ali ipak.. sto je Stankovic osvojio sa Inter, kapa dolje!

  • nogometas05 29.12.2010.

    Boli me ona stvar za Srbe,Srbiju,njihov nogomet,Prosineckog i sve ostale varijacije na temu...

  • trubica 29.12.2010.

    meni je najdrazi onaj sto je skrivio penal na SP-u i dobio crveni karton

Komentiraj...
Vidi sve komentare