To je to što me zanima!

Raketa čovjek za prekide: Srna mi dopušta da pucam

S dobrim Rakitićem Bilić dobiva i nova rješenja u prekidima igre. Dogovorili smo se da puca onaj tko je bliži lopti, kaže mladi veznjak Schalkea
Vidi originalni članak

Darijo, pusti Raketu da puca, viknuo je netko s tribine. Srna nije čuo, ali se ipak odmaknuo, a Rakitić je uzeo loptu i sa 35 metara zabio za 1-1 u Bukureštu protiv Rumunja.
- Ha, nije da sam gađao, ali nije i da nisam. Centrirao sam kao i uvijek, ali sam i pucao tako da, ako loptu nitko ne dotakne, bude opasna za golmana. Ispalo je upravo tako, ušla je - opisao je gol u Bukureštu Ivan Rakitić, koji je počeo izvoditi sve prekide u hrvatskoj reprezentaciji. Srna je, očito, s kapetanskom vrpcom na ruci postao popustljiviji prema suigračima. Prije, naime, nije baš volio ikome prepustiti izvođenje prekida.
- Da, tako ispada, ha, ha. Ali, mi smo se dogovorili da će pucati onaj koji je bliže lopti ili onaj koji se u tom trenu bolje osjeća. Bio je to moj trenutak i ja sam ga iskoristio.
Reprezentacija i klub, dvije različite priče. U Schalkeu nikako da izbori mjesto u udarnom sastavu.
- Bit će u redu, siguran sam. Znam da to zaslužujem, ne samo biti jedan od 11, već i više od toga. To ću i dokazati, izborit ću se za mjesto - samouvjereno će 20-godišnji Ivan.
Njegov prijatelj Petrić, pak, obrnuto. U klubu igra sjajno, u reprezentaciji nikako da proigra.
- Činjenica jest da u nekim utakmicama za reprezentaciju nije bio pravi Petrić, ali uskoro će on zabijati. On je veliki igrač i mora proraditi - uvjeren je Raktić.
U klubu Ivan nosi desetku, a onu kockastu od Nike Kovača ipak je naslijedio Luka Modrić.
- Dovoljna mi je ova u Schalkeu, a ponosim se i svojom sedmicom u reprezentaciji.
U Hrvatskoj je zvijezda. Dok su suigrači snimili po jedan, on je snimio dva reklamna spota s fudbalerkom i brkovima. Bilo mu je zabavno, uživao je u snimanju.
- Ludo! A tek će biti dok spotovi krenu na TV-u. U Njemačkoj ipak ne živim u tolikoj pompi, malo je mirnije. A i tamo je Nives trenutačno broj 1.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • user_26208 13.02.2009.

    Svi nasi igraci na lijevoj starani znaju pucati slobodnjakeRakitic,Pranjic,Kranjcar,Petric pa cak i Simunic Srna samo ti ostani tamo disi,nisi nista pokazao protiv Rumuna

  • rokoxy1 13.02.2009.

    PA JA TO ZNAM to se vidjelo vec prije a Srna srlja hoce sve da izvodi i kornere i slobodnjake ,cak i kad mora doc skroz s druge strane igralista (srna) dode i gubi snagu i onda nema snage i koncentracije da vodi racuna na svojoj stran i drzi pod kontrolom...........................

Komentiraj...
Vidi sve komentare