To je to što me zanima!

Raketa dovodi Milu Kitića na Nou Camp protiv Arsenala...

Ivan mi je ostavio karte za utakmicu. Pričao mi je o atmosferi na stadionu i sad sam konačno pronašao vremena kako bi otišao i vidio kako igra ta Barca, kaže folk pjevač
Vidi originalni članak

Novinari su me znali pitati dokad su Mladen i Ivan ostali u noćnom klubu. Uvijek sam im odgovorio isto, samo do 23 sata, a slavili su neki rođendan, rekao je folk pjevač Mile Kitić u razgovoru za Blic.

Ivan Rakitić i Mladen Krstajić igrali su zajedno u Schalkeu, a i danas su dobri prijatelji. Nedavno je Raketa BiH prvoligašu Radniku iz Bijeline, u kojem je Krstajić predsjednik, poklonio novi semafor.

- Ma oni su veliki prijatelji. Znam da su 2007. bili suspendirani jer su ulovljeni kako odlaze s mog nastupa u pola pet ujutro. Nisu samo oni dolazili na moje nastupe. Dođem na pozornicu i počnem pjevati "Udara u glavu ko šampanjac", a ono neki Južnoamerikanci iz Schalkea znaju sve riječi. Naučio ih je Krstajić - otkriva Kitić, koji će biti Ivanov gost na utakmici Lige prvaka protiv Arsenala.

- Ivan mi je ostavio karte za utakmicu. Pričao mi je o atmosferi na stadionu i sad sam konačno pronašao vremena kako bi otišao i vidio kako igra ta Barca - dodao je.

Barcelona 16. ožujka na Nou Campu dočekuje Arsenal nakon 2-0 pobjede u Londonu u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka. 

Idi na 24sata

Komentari 92

  • miki11_1 10.03.2016.

    glazba je jedno i nema nista sa nacionalnosti.

  • Oblivion 10.03.2016.

    Scotta Walkera bi puštao ovima koji samo deru po cajkama :D

  • Avatar 10.03.2016.

    Ne razumijem vas zbog cega bi čovjek bio glup, seljak, konj itd.sto je dao kartu jednom pjevacu i sto slusa muziku koju on zeli...??

Komentiraj...
Vidi sve komentare