To je to što me zanima!

Raketa i Valverde hvale novog igrača: On će nam vratiti dušu

Prihvatit ćemo Dembelea raširenih ruku. U Dortmundu je pokazao svoj potencijal. Razgovarao sam s ljudima u Njemačkoj i rekli su mi fantastične stvari o njemu, rekao je Rakitić
Vidi originalni članak

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić komentirao je najskuplje pojačanje u povijesti Barcelone, 20-godišnjeg Ousmanea Dembela, kojeg su Katalonci Borussiji platili 105 milijuna eura, a s bonusima će ga platiti 150.

- Prihvatit ćemo Dembelea raširenih ruku. U Dortmundu je pokazao svoj potencijal. Razgovarao sam s ljudima u Njemačkoj i rekli su mi fantastične stvari o njemu. Nadam se da će se i ovdje istaknuti - izjavio je Rakitić u subotu nakon što je Barca u 2. kolu španjolskog prvenstva slavili 2-0 na gostovanju kod Alavesa, a dvostruki strijelac za katalonsku momčad bio je Lionel Messi.

Dembele je fantastičan dribler, a u Borussiju je stigao prošlog ljeta za 15 milijuna eura iz Rennesa. Trener Barcelone Ernesto Valverde rekao je kako će im Dembele vratiti "dubinu" koju su u napadu izgubili odlaskom Brazilca Neymara u PSG.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • FASTT 28.08.2017.

    Da Dortmund zna kakvog igrača su prodali tukli bi se po glavi..zapravo tek ce se tuc oni ali i mnogi klubovi drugi mali je brzanac prava mašina i lijeva i desna noga a tek dribling i prolaz prema naprijed...Uff tek ce se vidjet o cemu pricam...

  • Rockon 27.08.2017.

    koliko ste ga platili, to je najmanje šta može napravit

  • Strateg 27.08.2017.

    nema veze sa clankom ali jbt ovi francuzi imaju strasnu ekipu..mogli bi dvije repke slozit i oba dvije bi bile ubojite,,mislim da bi mogli i morali vladati na sljedecih par prvenstava..

Komentiraj...
Vidi sve komentare