To je to što me zanima!

Raketa je svijetla točka Barce: Ivan pokrenuo savršenu akciju

Ivan Rakitić bio je među najboljim igračima protiv Bilbaa. Ivan je započeo akciju u kojoj je Barcelona povela protiv Baska na Nou Campu. Odigrao je sjajnu utakmicu
Vidi originalni članak

Ivan Rakitić počeo je fenomenalnu akciju koju je završio Leo Messi. Bio je to jedini gol koji je Barcelona zabila na utakmici protiv Bilbaa u uzvratu španjolskog Superkupa . Baski su izjednačili i s ukupnih 5-1 osvojili prvi trofej nakon 31 godine.

Ako Luis Enrique s nečim može biti zadovoljan, onda je to Ivan Rakitić. Za razliku od sramotnog i prostačkog Piquea , Ivan je bio svijetla točka Barcelone.

Hrvat igra sjajno uoči početka nove sezone. Barca u prvom kolu gostuje na San Mamesu protiv Bilbaa što će joj biti treća utakmica s Baskima u posljednjih 9 dana.

Raketa je bio jedan od najboljih igrača u 1-1 protiv Bilbaa na Nou Campu. Razigravao je, stvarao šanse Messiju i Suarezu, a počeo je akciju za prvi gol. Sjajnom loptom pronašao je Suareza, ovaj je prsima spustio Messiju i Argentinac je zabio za 1-0.

Bio je Raketa i među glavnim akterima mini-incidenta nakon tog gola. Golman Bilbaa Gorka Iraizoz bacio se na loptu i nije htio dati Barceloninim igračima da je brzo stave na centar. Rakitić je došao do golmana i okrenuo ga.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • KnezDomagoj 18.08.2015.

    A kad se sjetim stručnjaka Štimca što je govorio za Raketu. Ufff

  • ohandza frane 18.08.2015.

    Sorry al nema mi gluplje stvari kad recimo neki novinar stavi naslov tipa Luka započeo akciju za gol Reala a on na centru dodao igraču loptu 3 metra od sebe .Ne kažem da nije svjetski igrač i on i Raketa,i Perišić ...al što je previše ,previše je

  • Jat Masin 18.08.2015.

    Rakitic je nas daleko najbolji igrac i to je cinjenica ma koliko neki sebe lagali da nije i da ima boljih. Uostalom i igra u najvecem klubu svijeta,dominatoru Europe i svijeta,osvajacu trostruke krune Barceloni...

Komentiraj...
Vidi sve komentare