To je to što me zanima!

Raketa nakon slavlja u Sevilli: Na ovom terenu je svima teško

Zasluženo smo dobili, Sevilla je težak protivnik, ali napravili smo jako dobar posao. Vidi se zašto je svima ovdje teško igrati, rekao je Raketa nakon pobjede Barcelone na Sanchez Pizjuanu
Vidi originalni članak

Barcelona je na krilima argentinskog čarobnjaka Lea Messija okrenula utakmicu kod Seville na Sanchez Pizjuanu, a Ivan Rakitić dobio je ovacije navijača kluba za koji je igrao tri godine.

- Bila je to dobra utakmica, s puno ritma i na kraju zaslužena pobjeda. Na odmoru smo razgovarali kako popraviti neke detalje. Nakon toga smo dominirali i igrali mirnije. Na kraju smo mogli zabiti još koji gol - izjavio je Rakitić, koji je igrao do 72. minute.

Sevilla je povela u 15. minuti preko Vitola, a Barcelona je izjednačila u 43. golom Lea Messija koji se cijelu utakmicu poigravao s braničima Seville. Na kraju je asistirao Suarezu za pobjedu Barcelone.

Sevilla je do ove utakmice pobijedila sve ove sezone na domaćem terenu, uz Dinamo ondje su pali i Lyon, Espanyol, Las Palmas, Betis, Alaves te Atletico Madrid.

- Sevilla je težak protivnik, ali mi smo ponovno napravili dobar posao pa možemo biti jako zadovoljni. Vidi se zašto ovo nikome dosad nije uspjelo, a ovakva pobjeda će nas još više ujediniti - dodao je Rakitić.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • plutarh 07.11.2016.

    pa kak Barca ne bi bila sretna kad je tamo loše prošel čak i Dinamo !

  • lopovi od 1902 07.11.2016.

    Dobro je da sudac nije dao drugi žuti / crveni ramiju odmah na početku drugog poluvremena a definitivno je zaslužio,jer tko bi slušao opet "sudačke eksperte" ...

  • Som 07.11.2016.

    Sevilla bila bolja u prvom, a Barca u drugom... Ne bi bilo nezasluženo i da je bilo neriješeno...

Komentiraj...
Vidi sve komentare