To je to što me zanima!

Raketa poslao poruku Spahiću: 'Ne daj mi se brate, najjači si'

Uz brojne poruke podrške nogometnog i sportskog svijeta, Spahiću je poruku poslao i naš Ivan Rakitić. Dvojac je zajedno igrao u Sevilli, a svlačionicu su dijelili dvije sezone
Vidi originalni članak

Bosanskohercegovački nogometaš Emir Spahić doživio je tešku prometnu nesreću u petak kod Gackog blizu Trebinja kada se terenac, u kojem je sjedio na suvozačkom mjestu, nekoliko puta prevrnuo i sletio s ceste. Spahić je nakon nesreće helikopterom prebačen u bolnicu u Sarajevu.

Rođeni Dubrovčanin izvan je životne opasnosti, a prema najnovijim informacijama Spahić je doživio prijelom zdjelice, potkoljenice i rebara te će mu trebati nekoliko mjeseci za oporavak.

Uz brojne poruke podrške nogometnog i sportskog svijeta, Spahiću je poruku poslao i naš Ivan Rakitić. Dvojac je zajedno igrao u Sevilli, a svlačionicu su dijelili dvije sezone.

- Ne daj mi se brate, ti si najjači, svi smo uz tebe - napisao je Raketa uz zajedničku fotografiju s treninga Seville.

Emir Spahić za reprezentaciju BiH skupio je 94 nastupa, bio član nacionalne vrste na Svjetskom prvenstvu 2014. godine u Brazilu.

U igračkoj karijeri nastupao je za Čelik, GOŠK Dubrovnik, Zagreb, ruski Šinik Jaroslav, Torpedo i Lokomotiv Moskvu, Montpellier, Sevillu, Anži Mahačkalu, Bayer Leverkusen i HSV, dok je prošle sezone nastupao i za dubrovački MNK Square u doigravanju prvenstva za prvaka Hrvatske.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • paškopatak_II 31.08.2019.

    Ajde svi vi hejteri koji derete po Raketi, primite se posla.

  • 31.08.2019.

    Svaka čast Ivane, ali daj vise oladi s tim objavama i uhvati se nogometa.

  • It's kišing 31.08.2019.

    Šta god se kome dogodi, uzmem telefon i nazovem čovjeka ili njegove bližnje ili odem do njega i dam podršku... Kakvo objavljivanje po mrežama, koji vam je ku***. To je samo da drugi vide... Boli me ona stvar hoće li drugi vidjet ili ne...

Komentiraj...
Vidi sve komentare