To je to što me zanima!

Raketa s Messijem: Hvala vam na podršci, idemo po taj trofej

Barcelona je s velikih 3-0 na Nou Campu bila bolja od Liverpoola i došla korak do finala Lige prvaka. Prvi je gol dao Suarez, sljedeća dva Messi, a naš je Ivan Rakitić odigrao svih 90 minuta u dresu 'blaugrane'
Vidi originalni članak

Velika pobjeda u Ligi prvaka, hvala vam na podršci. Borit ćemo se i na Anfieldu za prolaz u finale Lige prvaka. Večeras smo obavili odličan posao, sad još to trebamo potvrditi, objavio je u opisu slike s Leom Messijem na Facebooku Ivan Rakitić.

Barcelona je s velikih tri razlike (3-0) bila bolja od Liverpoola i uništila šanse 'redsa' za plasman u finale Lige prvaka. Nada za Liverpool još uvijek postoji u veliki uzvrat na Anfieldu, ali to je teško očekivati. Barcelona je već jednom prokockala veliku prednost, ali iz te famozne utakmice sigurno su mnogo naučili. Prošlogodišnji susret s Romom (4-1) nakon kojeg su s tri gola prednosti ispali u Rimu kad je Roma slavila 3-0,

Naš je Rakitić bio vrlo dobar na sredini terena i utakmicu završio s ocjenom 7.5. Imao je razloga za slavlje s najboljim na terenu Leom Messijem koji je po tko zna koji put pokazao svoju magiju i zabio 600. gol u dresu Barcelone točno četrnaest godina nakon svog prvog gola za 'blaugranu'.

FANTAZIJA OD UTAKMICE Messi nakon čarolije: Stvarno sam zabio spektakularan gol!

- Da nam je netko rekao da ćemo pobijediti 3-0, svi bi to potpisali i bili sretni. Dobro smo igrali, borili se protiv jedne od najboljih momčadi u Europi, nisu slučajno prošle godine bili u finalu i sada došli do polufinala, rekao je Raketa nakon utakmice u razgovoru za HRT. 

- Doveli su utakmicu gdje žele, da ide "tamo-vamo", da nema pauze, na što su navikli iz lige. To naravno nije bilo najbolje za nas iako smo izvukli fantastičan rezultat. S jednim takvim Messijem, zaslužili smo pobjedu - dodao je Rakitić.

Uzvrat polufinalne utakmice Lige prvaka igra se u utorak, 7. svibnja, s početkom u 21 sat na Anfieldu. Pred Liverpoolom je težak posao jer za produžetke trebaju zabiti tri gola, a za prolazak četiri gola bez primljenog. Ako će Alisson još koji put morati vaditi loptu iz mreže, Liverpoolu za prolaz treba pobjeda od četiri gola razlike.

Idi na 24sata

Komentari 92

  • 02.05.2019.

    Bravo Messi i Raketa !!!!! Nevjerojatno taj Rakitić koliko je zaslužan u sredini Terena !!! Koje Brojke dodavanja u Primeri broj 1 !!!! Minutaža veća od messija !!!! Bravo Hrvatski Reprezentativac !!! Bravo Hrvatska !!!!

  • 02.05.2019.

    iskreno, navijač sam Reala, ali što ovaj čovjek radi nije normalno.... dajte mu već sada slijedeću Zlatnu Loptu i naklonite mu se, svaka mu čast

  • kajzer/soze/80🇷🇸 02.05.2019.

    Mesi je najbolji igrač ikada,da više ne odigra nijedan meč!Sinoć im stvori 2-3 stopostotne šanse oni ne mogu samo da daju gol,čovek toliko golova dao,toliko asistencija..Samo ove godine koliko golova iz slobodnih udaraca,i to kakvih!!On je trebao biti najbolji igrač bar 3-4 puta više nego što jeste!Nekad su pričali,lako je njemu ima Iniestu,Čavija i još neke sad se vidi koliko te priče su bile neosnovane!Sa 17 godina prvi gol dao,i posle u proseku 40 po sezoni,i toliko asistenvija kao niko!I Barsa sa njim 10 titula prvaka Španije,prestigli medjusobni skor,šteta mogli su uzeti još neku ligu šampiona,neke mečeve bezveze gubili...Veliki Pele,Maradona,Ronaldinjo,najveći Lionel Mesi!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare