To je to što me zanima!

Raketić! Barca potezom tjedna proglasila Rakitićevu golčinu...

Na golu je bio Nizozemac Jasper Cillessen, ali da je tamo stajao još i Ter Stegen, ne bi bilo pomoći. Rakitić je očistio paučinu, a Barcelona je na društvenim kanalima ovo proglasila potezom tjedna
Vidi originalni članak

Barcelona na društvenim kanalima svaki tjedan bira najljepši potez s treninga. Nakon majstorija Messija i Suareza, na red je došao i Ivan Rakitić.

Upravo je njegov gol proglašen potezom tjedna.

Hrvatski veznjak primio je loptu od Busquetsa, napravio korak, dva i opalio!

Na golu je bio Nizozemac Jasper Cillessen, ali da je tamo stajao još i Ter Stegen, ne bi bilo pomoći. Rakitić je silovitim, ali i preciznim udarcem očistio paučinu u lijevom gornjem kutu, a Barcelona se potezom pohvalila na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE GOLČINU

 

Izvozao ga Messi

Rakitić je već sudjelovao u potezu tjedna, ali kao promatrač dok je pokušavao čuvati Lea Messija koji je našem igraču prvo pobjegao na jednu, vrati se na drugu, a onda se još jedanput poigrao s njim poslavši ga na 'ćevape'.

POGLEDAJTE VIDEO

 

 

Idi na 24sata

Komentari 32

  • LonzoBall 07.02.2018.

    Kad zabi ovakav gol za repku onda ce postat solidan igrac, do tad je ispod prosjeka.

  • It's kišing 06.02.2018.

    Jedno je trening...drugo je utakmica...a nesto sasvim trece reprezentativna utakmica

  • Iskrivljena antena 06.02.2018.

    Kad ne igra Messi tada ne igra ni Rakitić za Barcelonu to sam primjetio gledajući tekme čim igra Messi igra i Rakitić i jedini su koji uvijek tada provode 90 min na terenu ima neka veza među njima ko CroCaps i Drviša.

Komentiraj...
Vidi sve komentare