To je to što me zanima!

Rakitić bio bolji od Sammira, ali i nezadovoljniji remijem...

Iako je ostvario gotovo pet puta više dodavanja, Ivan Rakitić dobio je slabiju ocjenu nastupa u utakmici Barcelone i Getafea od reprezentativnog kolege Sammira...
Vidi originalni članak

Dvojica Hrvata u subotu su bila na suprotnim stranama u Primeri. Ivan Rakitić u dresu Barcelone igrao je do 66. minute, a Sammir je u remiju Getafea s Kataloncima dobio 62 minute. Goal donosi njihovu statističku usporedbu.

Raketa je na terenu prikupio 46 dodavanja, ali samo je jedno bilo duže, pa je ostvario dobar postotak uspješnosti od 84,8 posto. Uz Xavija i Danija Alvesa, bio je među najlošije ocijenjenim igračima Barçe s dvije i pol zvjezdice.

Sammir je bio bitno skromniji; imao je tek 18 dodavanja među kojima i dva duža, a izgubio je sva tri duela u zraku. Ipak, dobio je tri zvjezdice. Na kraju će sigurno biti i zadovoljniji bodom od reprezentativnog kolege.

Detaljne statističke podatke o učinku Rakitića i Sammira provjerite na Goalu.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • AsAb 13.12.2014.

    Sammir je ispunio ono sto se trazilo od njega, dok Rakitic kao i cijela ekipa Barce ispod ocekivanja. Barca cijelu utakmicu bez prave prilike za gol, osim slobodnjaka Messija. A Getafe se odlicno branio i pokusavao kontrama ;)

  • NIKE 13.12.2014.

    Rakitić će morati puno go**na pojesti da postane standardan u prvom sastavu Blaugrane . Modrića isto nije milovala prva sezona , pa tako ne bude ni ovoga . No po prijašnjim formama iz Seville i Schalkea mogao bi postati pravi , no taj put je i najteži . Na njemu je da šuti i radi . Jako mi je žao i Suareza , naravno i Liverpoolu je bio glavni lider dok je ovdje zapostavljen , vjerojatno je znao gdje dolazi no šteta je da tako ubojit igrač miruje .

Komentiraj...
Vidi sve komentare