To je to što me zanima!

Rakitić briljirao: Igrači Barce su se čak međusobno svađali

Bili smo ravnopravni Barci, najboljoj momčadi na svijetu! Došli smo na Nou Camp puni optimizma, međutim za dlaku nam je 'pobjegao' pozitivan rezultat, kaže Raketa
Vidi originalni članak

Ivan Rakitić odigrao je sjajnu utakmicu za Sevillu na Nou Campu protiv Barcelone. Zabio je Raketa gol, asistirao za jednog, ali to nije bilo dovoljno njegovoj momčadi koja je izgubila 3-2 golom u 94. minuti.

- Bili smo ravnopravni Barci, najboljoj momčadi na svijetu! Došli smo na Nou Camp puni optimizma, međutim za dlaku nam je "pobjegao" pozitivan rezultat. Nijedna momčad na svijetu nije nepobjediva, pa tako ni Barca! Otežali smo im život, nisu igrali tako komotno kao što su navikli, pa su se čak i međusobno svađali. Uz malo sreće, mogli smo dohvatiti čak i pobjedu, no na kraju smo ostali i bez boda - rekao je Rakitić za Večernji list.

Osvrnuo se hrvatski veznjak i na nedavne nastupe za reprezentaciju.

- Znate, od 56 utakmica za reprezentaciju, barem 50 odigrao sam na desnom ili na lijevom boku, iako se zna da se najbolje osjećam u sredini travnjaka, s loptom u nogama! Ali, što je tu je, najvažnije mi je da igram za Hrvatsku - zaključio je Rakitić.

Ovdje pročitajte izvorni članak.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • Emo11 16.09.2013.

    Od kat je Barca najbolja momcad na svijetu? Nekad bilo Raketa. Pogledaj sto im je Bayern prosle sezone napravio. Ajde da ste s Bayernom tako odigrali ali s Barcom...

  • StjepanPlečko 16.09.2013.

    Nijemi jasno kako svi naši igrači igraju super u svojim klubovima a za reprezentaciju kao da su zaboravili igrati.

  • Venucci 16.09.2013.

    Odličan igrač kojeg Štimac nezna iskoristiti za dobrobit reprezentacije

Komentiraj...
Vidi sve komentare