To je to što me zanima!

Rakitić: Dvoboj s Valencijom je moj najvažniji u dresu Seville

Za mene je ovo najveća utakmica u dresu Seville. Napokon igramo za nešto veliko i to je sjajno. Živimo za ulazak u finale i ne prestajemo uživati u ovim trenucima...
Vidi originalni članak

Nakon što je pred svojim navijačima na Sanchez Pizjuanu slavila s 2-0, Sevilla putuje na Mestallu gdje ju čeka uzvratna utakmica polufinala Europske lige protiv Valencije. Kapetan Andalužana, hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić izjavio je kako je taj dvoboj za njega izrazito važan. 

- Za mene je ovo najveća utakmica u dresu Seville. Napokon igramo za nešto veliko i to je sjajno za nas. Svi živimo za ulazak u finale i ne prestajemo uživati u ovim trenucima. Odlično se pripremamo i veliki smo optimisti. Na ovaj susret zapravo trebamo gledati kao i na svaki drugi te najviše pažnje posvetiti dogovoru s trenerom - rekao je Rakitić te se posebno zahvalio navijačima:

- Ponosni smo na naše navijače. Teško je to opisati riječima. Kada izađemo na teren oni nam daju posebnu energiju i zbog njih ćemo i u ovoj utakmici dati apsolutno sve od sebe - zaključio je Rakitić koji će i u ovom susretu biti jedan od ključnih igrača u namjeri Seville da igra ovosezonsko finale Europske lige. 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Inzaghi 30.04.2014.

    Kako Raketa priča španjolski da čovjek ne povjeruje...gledao sam na You Tube-u i sami španjolci u čudu komentiraju...Ivan je istinski kapetan,pametan je momak, ima karizmu,igračina je i navijači ga vole...sretno Ivane sutra!!

  • Charlie Sheen_1 30.04.2014.

    Modrić osvoji Ligu Prvaka,a Rakitić Europsku Ligu,može,može!

  • Đuro_ Đaković 30.04.2014.

    Nakon one prve utakmice i teške krađe nadam se pravdi i pobjedi Valencije od 4:0 . Amunt Valencia!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare