To je to što me zanima!

Rakitić: Hvala Bogu što Messi igra za nas, nevjerojatan je...

Bayern je jak, igra na svom stadionu i sigurno to neće biti laka utakmica za nas. Na Allianz Areni bit će druga priča, oprezan je Rakitić nakon 3-0 pobjede Barçe...
Vidi originalni članak

Primio je loptu na svojoj polovici, pogledao gdje je Bastian Schweinsteiger i hladno mu gurnuo kroz noge. Bio je jedan od najboljih igrača Barçe u prvom dijelu.

Ivan Rakitić za svoj je nastup protiv Bayerna dobio ovacije Camp Noua. Igrao je do 82. minute utakmice. U drugom poluvremenu pokrenuo je akciju i asistirao Messiju.

- Bayern je jaka momčad, igraju na svom stadionu i sigurno to neće biti laka utakmica za nas. Na Allianz Areni bit će druga priča - oprezan je Rakitić nakon 3-0 pobjede na Camp Nouu.

- Zabili smo tri gola u deset minuta, to je nogomet. Messi? Što više reći o njemu? Nema takvog igrača - dodao je hrvatski veznjak.

Idi na 24sata

Komentari 73

  • sena2 07.05.2015.

    Čestitke Barci na zasluženoj pobjedi...Medutim vidim puno zlobe i podcjenjivanja prema Bayernu pa ćemo ovako:Znaci Barca je pobijedila Bayern 'NE razbila' kako Pise 24 sata,jer Bayern mora biti kompletan da bi takav naslov imao težinu..Znaci Bayernu fale 3 ključna igraća Alaba -Ribery i treći igrač svijeta Robben tako da molim TISINA!!!Vidjeli ste kako igra Real bez Modrica sve je jasno..Uzmite samo Messija Barci i pogledajte semafor nakon 90 min.Da li Barca ima zamjenu za Messija trenutno?Da li Bayern ima zamjenu za Riberya za Robbena?Naravno da ne!!!Nemojte pisati gluposti,Jel prije 2 sezone 'kompletna Barca izgubila obje utakmice od kompletnog Bayerna'...Samo objektivnosti.....

  • sena2 07.05.2015.

    Tisinaaaa...

  • KarloGeric 07.05.2015.

    boateng je izgledao kao da se srušio u nesvijest...

Komentiraj...
Vidi sve komentare