To je to što me zanima!

Rakitić i Raquel kupili kuću na spektakularnoj plaži uz Atlantik

Raketa je sa suprugom tijekom ljetovanja pogledao nekoliko atraktivnih kuća, a zaljubili su se u jednu od najljepših plaža u Španjolskoj i odlučili kupiti kuću na toj lokaciji
Vidi originalni članak

Bivši hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić ovo je ljeto sa suprugom proveo u Cadizu, andaluzijskoj provinciji u jugozapadnoj Španjolskoj koja je poznata po impresivnim plažama. 

Raketa je u Španjolskoj već više od desetljeća s obzirom na to da je s 22 godine stigao u Sevillu nakon čega je 2014. godine prešao u redove Barcelone da bi se 2020. vratio u Sevillu gdje igra i danas. 

Tamo je upoznao ljubav svog života, suprugu Raquel Mauri s kojom je zasnovao obitelj, a na odmoru u Cadizu su ih nevjerojatne pješčane plaže i krajolik toliko oduševili da su kupili kuću, pišu španjolski mediji. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Godišnji su proveli u blizini poznate plaže La Barrosa gdje su razgledali nekoliko luksuznih kuća, a odabrali si jednu od onih koja se nalazi na najljepšoj plaži u Španjolskoj s koje možete uživati u spektakularnim zalascima sunca. Plaža Barrosa nalazi se u blizini grada Chiclana de la Frontera s prekrasnim krajolicima i svime što je potrebno i za više nego ugodan boravak.

Za sada još uvijek nije poznato hoće li obitelj Rakitić istu koristiti kao vikendicu ili se planiraju trajno preseliti. 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Štrumfeta6 22.07.2022.

    jel kupio kuću/stan i svojoj "prijateljici", da mu je u blizini kada mu zatreba? :-D

  • Ssssssssss 22.07.2022.

    Jedan i jedini ,najbolji hrvatski igrac u povijesti ,neponovljivi Rakitić Ivan

  • MatZvrk 22.07.2022.

    Nisam ništa komentirao skoro 5 godina i kad sam čitao da je nekome obrisan komentar nisam vjerovao, evo meni je obrisan komentar naslova Rakitić i Raquel kupili kuću ja samo postavio pitanje zar nije i ona Rakitić .

Komentiraj...
Vidi sve komentare