To je to što me zanima!

Rakitić: Igrali smo sjajno, ali ja ću još napredovati, biti i bolji

Sevilla je u prvom kolu nove sezone Primere slavila protiv Getafea 2-1, a na terenu je briljirao hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić. Pogodio je gredu i asistirao kod gola
Vidi originalni članak

Impresivan je bio Ivan Rakitić u prvoj službenoj utakmicu za Sevillu u novoj sezoni. Andalužani su na startu Primere svladali Getafe s 2-1, a hrvatski je nogometaš bio među najboljima na terenu

Najprije je u 34. minuti asistirao za pogodak Federica Fazija, potom je sudjelovao u akciji u kojoj je Sevilla izborila jedanaesterac za 2-0, a u završnici utakmice je pogodio gredu. Uz to, cijelo je vrijeme odlično razigravao suigrače i bio vrlo aktivan.

- Bio sam malo umoran od utakmice hrvatske reprezentacije protiv Švicarske, no ne žalim se, potpuno se dobro osjećam. Želim nastaviti ovako i davati još i više. Mislim da sam na dobrom putu i učinit ću sve da budem još bolji - rekao je Rakitić nakon dvoboja na Sanchez Pizjuanu.

- Najvažnija je stvar da smo krenuli s tri boda. Odigrali smo dobro u prvom poluvremenu. U nastavku nas je Getafe malo pritisnuo, ali možemo biti sretni našom igrom. Posebno jaki moramo biti kod kuće, gdje moramo sve pobijediti. Na način na koji smo igrali u subotu možemo ostvariti puno pobjeda - zaključio je hrvatski veznjak.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • andrea1 19.08.2012.

    Neka igra kako ga i zovu - raketa, i bit će sve ok :))

  • kate1003 19.08.2012.

    bia je ludilo sinoc, ima je dvi stopostotne sanse,ali...Idemo, prvi put igrac utakmice ove sezone na goal.com !

  • ikanonimus 19.08.2012.

    ddobar je rakitić još samo popraviti igru glavom i više šuteva prema golu i biti če dobro

Komentiraj...
Vidi sve komentare