To je to što me zanima!

Rakitić je čudesno ozdravio: Za repku ne može, za Barcu može

Protiv Kosova je Ivan Rakitić ozlijedio zadnju ložu. Nije mogao igrati protiv Turske, a trebao je pauzirati još najmanje tjedan dana. U subotu je zaigrao u prvih 11 protiv Espanyola...
Vidi originalni članak

Ivan Rakitić protiv Kosova je prošle nedjelje u kvalifikacijskoj utakmici napustio travnjak u 55. minuti. Ozlijedio je stražnju ložu te ga je zamijenio Andrej Kramarić.

Hrvatski reprezentativac zbog toga nije mogao igrati važnu utakmicu u utorak protiv Turske, koja je "kockaste" porazila 1-0, a prognoze su bile da će sigurno propustiti i subotnji susret španjolske lige protiv Espanyola te dvoboj s Juventusom u Ligi prvaka.

E pa to se nije dogodilo. Rakitić je već protiv Espanyola bio u prvih 11. Čudesni oporavak našeg veznjaka ili tu nešto ipak ne štima.
Teško je vjerovati da u utorak nije mogao zaigrati niti minute, a samo četiri dana kasnije Barcelonini liječnici dali su mu zeleno svijetlo, i to za prvih 11.

Eto, za Barcelonu može, a za reprezentaciju ne može. Pitanje je to i za hrvatskog izbornika Antu Čačića. Ima li tu nešto više, možda nekih nesporazuma s veznjakom s kojim bi u Eskisehiru bilo puno lakše igrati.

Prije zadnje runde kvalifikacija u listopadu potrebno je riješiti sve nesuglasice ako postoje, jer u zadnje dvije utakmice Hrvatskoj trebaju svi najbolji igrači. 

Idi na 24sata

Komentari 115

  • Jacksss 11.09.2017.

    pa normalno, ovi domoljubi ne mogu shvatit da mu je Barca sada dom i stalni posao i karijera i placa.. zasto bi riskirao iziritirati ozljedu za par utakmica hr reprezentacije, pa da mu onda pola sezone u stalnom klubu u kojem igra cijelu godinu bude upropasteno.... realno, sta hrvatska radi i riskira za njega???

  • thedarkside 10.09.2017.

    Hrvati su proklet narod koji samo pljuje po portalima,nemaju ni malo casti i postovanja...Bravo Rakiticu ja da sam na tvom mjestu nikad vise nebih zaigro za repku...kakva ku.ceva svetinja o cem vi pricate,svetinju vam vodi mafija kao i drzavu cijelu!ako mi ikada sin bude imo priliku igrat za neku od reprezentacija birat ce ovu u kojoj sad zivim a ne onu iz koje sam otiso zbog takvih maloumnih ljudi! Bok

  • Bayern 10.09.2017.

    Pogledajte jos jednom prvo poluvrijeme protiv Turske osim Modrica sa kim je Raketa mogao igrat? Nama treba trener poput Löwa, Zidana, Kloppa ili nas Robert Prosinecki.

Komentiraj...
Vidi sve komentare