To je to što me zanima!

Rakitić loš u porazu, Joey Šimunić napokon pobijedio

Subotnjim utakmicama nastavljeno je 4. kolo njemačkog nogometnog prvenstva, otvoreno dan ranije domaćom 2-0 pobjedom Borussije iz Mönchengladbacha nad Mainzom...
Vidi originalni članak

Bayer iz Leverkusena i dalje je najuvjerljivija momčad Bundeslige. Nakon uvodnog remija s Mainzom (2-2) u subotu su upisali treću vezanu pobjedu, ovaj puta 2-1 protiv Bochuma nakon što su morali ganjati rezultatski manjak poslije autogola Friedricha iz 32. minute. Isti se igrač ispričao za svoj propust već devet minuta kasnije, da bi pobjedu sastavu iz Leverkusena donio Kiessling pogotkom iz 68. minute susreta.
Uz 90 minuta Josipa Šimunića na AWD-Areni Hoffenheim je svladao domaći Hannover 1-0 golom Carlosa Eduarda. Iskoristio je 22-godišnji Brazilac asistenciju Sejada Salihovića u 40. minuti, što je, pokazalo se, bilo dovoljno da Hoffenheim u 4. kolu dođe do prve pobjede.
Do prvoga poraza, pak, stigao je Schalke i to na svojoj Veltins Areni gdje je bolja bila gostujuća momčad Freiburga. Minimalnih 1-0 iz 40. minute u režiji Južnokorejca Du-Ri Cha momčadi s najslabijim ulaskom u Bundesligu donijelo je prvu pobjedu u kojoj je Ivica Banović sudjelovao 74. minute.
Ivan Rakitić ponovno je startao za Schalke, ali je i ponovno prije vremena napustio igru. Trener momčadi Felix Magath zamijenio je trojicu svojih nogometaša na poluvremenu, među njima i hrvatskog reprezentativca.
Stuttgart i Nürnberg odigrali su 0-0, a bodove su podijelili i frankfurtski Eintracht i dortmundska Borussija odigravši 1-1.

BUNDESLIGA, 4. KOLO
LEVERKUSEN - BOCHUM 2-1 (Friedrich 41, Kiessling 68 / Friedrich 32-ag)
EINTRACHT - BORUSSIA (D) 1-1 (Amanatidis 68 / Zidan 62)
HANNOVER - HOFFENHEIM 0-1 (Eduardo 40)
SCHALKE - FREIBURG 0-1 (Cha 40)
STUTTGART - NÜRNBERG 0-0

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 29.08.2009.

    Iskreno,ja se bojim za buducnost rakitića...ako ovako nastavi bit loš nema mu zapažene karjere

  • PeGO 29.08.2009.

    rakitić konstantno loš al će ga bilić opet forsirat

Komentiraj...
Vidi sve komentare