To je to što me zanima!

'Ivan na ljeto napušta Barcu? Jednostavno, to je nemoguće'

Ivana Rakitića od ranije želi PSG, a ove zime su se zagrijali i Chelsea, Manchester United i Inter. S Barcelonom bi o novom ugovoru trebao razgovarati nakon završetka sezone
Vidi originalni članak

Kažete da Ivan napušta Barcelonu na ljeto? To je jednostavno - nemoguć scenarij, izjavio je menadžer koji se brine za Rakitićevu karijeru, Arturo Canales.

On je nakon glasina o odlasku našeg veznjaka s Camp Nou napokon odlučio progovoriti, a o Ivanovim je planovima za budućnost govorio za portal PassioneInter.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Rakitić je u Barceloni od 2014. godine kada je stigao kao kapetan Seville, a kada je klub iz Katalonije dogovorio novo pojačanje Frenkieja de Jonga, europski su velikani dobili vjetar u leđa da krenu u borbu za Rakitića. Još ga je ljetos želio PSG, a sada su interes pokazali Chelsea, Manchester United i Inter.

Traži bolji ugovor

Iz Barcelone ponavljaju da je Rakitić važan dio momčadi i da ga se ne planiraju odreći, ali mu svejedno nisu ponudili novi ugovor s boljim uvjetima, iako je Ivan nekoliko puta to tražio od njih. Obećali su sjesti za stol na ljeto i tada dogovoriti novu plaću.

Trenutni ugovor Rakitića s Barcelonom veže do 2021. godine, a Transfermarkt njegovu vrijednost procjenjuje na 65 milijuna eura.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • 05.02.2019.

    zaslužio je bolji ugovor, strašno igra posljednje dvije sezone, ne mogu si Barcelonu zamisliti bez njega, neće oni njega lako pustiti

  • 04.02.2019.

    ostat će on još u barci

  • roberto-barcello 04.02.2019.

    Rakiticu,nemoj tražit previse od Barce! Sam si rekao da bi u Barci ostao do kraja karijere,to znaci da ne želiš ici iz Barce! Ako budeš naporan i uporan za ishođenje novog poboljšanog ugovora to bi moglo znacit da bi mogao dobit i pedalu! Zato budi miran i igraj najbolje sto znaš! A uprava će sama prepoznat tvoj trud i zalaganje ,sami će ti ponudit novi ugovor !

Komentiraj...
Vidi sve komentare