To je to što me zanima!

Rakitić nakon još jedne sjajne utakmice: Odradili smo posao

Sevilla je odigrala 2-2 protiv Maribora u prvoj utakmici šesnaestine finala Europske lige. Ivan Rakitić ponovno je bio među najboljima. Asistirao je za oba Sevillina gola
Vidi originalni članak

Ivan Rakitić ponovno je bio vođa Seville. Španjolska momčad odigrala je 2-2 na gostovanju kod Maribora u prvoj utakmici šesnaestine finala Europske lige, a sjajni Rakitić asistirao je kod oba gola svoje momčadi.

- Maribor je igrao kod kuće, pred svojim navijačima i igrali su s puno entuzijazma. Odradili smo dobar posao. Kući se vraćamo s pozitivnim rezultatom - rekao je Ivan Rakitić nakon utakmice i dodao:

- Čeka nas Primera. Moramo se što prije oporaviti jer nedjelja je blizu - kazao je Rakitić koji sa Sevillom gostuje kod Rayo Vallecana točno u podne.

Sevilla ne zna za poraz u Europi, a hrvatski reprezentativac glavni je "motor" momčadi. Sevilla je do gostovanja u Mariboru slavila na četiri od pet gostovanja u Europskoj ligi. Mogli su i do pobjede u Sloveniji, ali Trochowski je u zadnjim trenucima utakmice pogodio stativu.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • strmi007 21.02.2014.

    Raketa postao dobar igrač

  • boros 21.02.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • nopliz, nopliz 21.02.2014.

    dobro je rekao, odradili su posao, u španjolskoj će biti 3-4 razlike, imaju rezultat koji im garantira mir ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare