To je to što me zanima!

Enrique često rotira Rakitića: Nije mi lako kada sam na klupi

Sve to utječe na mene, kao i porazi. Počeo sam s klupe protiv Eibara i Reala, sad sam igrao u prvih 11. No trener je glavni. On zna što je najbolje, rekao je Rakitić...
Vidi originalni članak

Barcelona je 2-0 pobjedom u Amsterdamu protiv Ajaxa nakon četiri kola Lige prvaka izborila prolazak među 16 najboljih. Katalonci su se pridružili Borussiji Dortmund, Realu, Bayernu, PSG-u i Portu.

Barca je slavila u Amsterdamu dvama golovima Lionela Messija. Argentinac je sad na 71 gol u Ligi prvaka čime se izjednačio s legendarnim Raulom na ljestvici najboljih strijelaca u povijesti.

- Nikad nisam vidio boljeg igrača - rekao je Luis Enrique nakon susreta.

Ivan Rakitić igrao je do 80. minute utakmice. Bio je solidan u sredini veznog reda zajedno s Busquetsom i Xavijem. Luis Enrique zamijenio ga je Rafinhom.

- Prošle godine Barcelona ovdje nije uspjela slaviti pa smo se žestoko potrudili kako bismo sad uzeli tri boda. Imali smo nekih teških trenutaka, ali zaslužili smo pobjedu - rekao je Raketa.

Hrvatskom veznjaku ne smeta ritam od dvije utakmice tjedno.

- Imali smo težak tjedan, na sreću, igramo svaka dva ili tri dana i to nam pomaže da zaboravimo poraze i krenemo po nove pobjede.

Rakitić je bio na klupi protiv Eibara i Reala. Sad je počeo od prve. Kaže da mu nije lako prilagoditi se takvom sistemu.

- Počeo sam s klupe te dvije utakmice, sad sam igrao u prvih 11. Naravno da mi nije lako kada sam na klupi, no trener je glavni. On zna što je najbolje za momčad i za mene. Sve što ja mogu je raditi najbolje što znam i dokazati treneru da može računati na mene - dodaje Rakitić.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • dvoznak1 06.11.2014.

    Raketi svaka čast što je došao u jedan od najvećih klubova na planeti ali Barcina igra mi se gadi za gledat.. Ko da im nije bitan rezultat nego da imaju 150% posjeda lopte.. Dvoznakove prognoze i listići samo kod mene za 6 puta manju cijenu!! (klik na moj profil)

  • Korisnik17 06.11.2014.

    Kaze nije vidio boljeg igraca ,a prije dva tjedna gostovali kod Reala

  • bakir1122 06.11.2014.

    ivane, prijatelju, vrijeme je da pocnes igrat bez grca i vertikalno (prema protivnickom golu)! nema smisla ziceraski vracat loptu natrag 100x na tekmi! zapucaj na gol kad si u prilici, daj malo inventivnosti! pogotovo protiv "laksih" protivnika!

Komentiraj...
Vidi sve komentare