To je to što me zanima!

Rakitić: Nitko me nije zvao na finale Lige nacija. Ne ljutim se

Za Hrvatsku je igrao od 2007. do 2019., s Modrićem činio najbolji vezni reprezentativni duo na svijetu, a još se pamte penali sa Svjetskog prvenstva u Rusiji
Vidi originalni članak

Prije malo više od dva tjedna osvojio je svoj drugi naslov Europske lige sa Sevillom. Ivan Rakitić (35) i dečki iz Andaluzije zdušno su proslavili novu titulu u natjecanju u kojem je Sevilla neprikosnovena.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Čak sedam puta podizala je trofej pobjednika, a koliko je dominantna u drugom najvećem nogometnom natjecanju u Europi govori činjenica da su prvi pratitelji Liverpool, Juventus, Inter i Atletico Madrid na "samo" tri naslova.

Raketa je dobro proslavio novi trofej, a nedugo nakon toga pojavile su se informacije da bi mogao doći uživo podržati hrvatsku nogometnu reprezentaciju na završnici Lige nacija u Nizozemskoj. Hrvatska je u triler polufinalu izbacila domaćina 4-2 u produžecima, a u finalu će snage odmjeriti sa Španjolskom, koja je bila bolja od Italija 2-1.

- Ako me pozovu, dolazim - najavio je Rakitić nakon osvojene Europske lige u Budimpešti.

Ipak, Rakitić neće putovati u Rotterdam već će svoje bivše suigrače pratiti iz Seville, na televiziji.

- Evo me doma, u Sevilli. Kupujemo nešto za uređenje. Kćerke završavaju školu, pa da budemo spremni za odmor. Ne, nije me nitko zvao. Ali nema veze. Bez ikakve ljutnje. Čestitao sam izborniku, predsjedniku saveza, igračima, odnosno suigračima, mojim 'starcima'. Naravno, navijao sam jako, iz sveg srca. I bilo je stvarno fantastično - rekao je Raketa za tportal.hr.

Rakitić je za Hrvatsku igrao od 2007. do 2019., s Modrićem činio najbolji vezni reprezentativni duo na svijetu, a za Vatrene je skupio 106 nastupa i zabio 15 golova. Njegovi penali iz Rusije još se pamte.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • Palmanova 17.06.2023.

    vidio sam na Kuipu zastave Hamilton Canada i Sydney Australia.nisu ni oni bili pozvani

  • Palmanova 17.06.2023.

    sta ce te zvat kad pleses cajke s Maticem i Gudeljom nakon finala EL u Budapest ''caffe Beograd''

  • Dinamo Zagreb najveci Hrvatski klub Dinamo Sampion 17.06.2023.

    Nije niko zval ni letvu,on se jako ljuti...🤣🤣🤣🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare