Obavijesti

Sport

Komentari 45

Rakitić: Nitko me nije zvao na finale Lige nacija. Ne ljutim se

Rakitić: Nitko me nije zvao na finale Lige nacija. Ne ljutim se

Za Hrvatsku je igrao od 2007. do 2019., s Modrićem činio najbolji vezni reprezentativni duo na svijetu, a još se pamte penali sa Svjetskog prvenstva u Rusiji

VIDEO

Prije malo više od dva tjedna osvojio je svoj drugi naslov Europske lige sa Sevillom. Ivan Rakitić (35) i dečki iz Andaluzije zdušno su proslavili novu titulu u natjecanju u kojem je Sevilla neprikosnovena.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Rakitić osvojio Europsku ligu 03:32

Čak sedam puta podizala je trofej pobjednika, a koliko je dominantna u drugom najvećem nogometnom natjecanju u Europi govori činjenica da su prvi pratitelji Liverpool, Juventus, Inter i Atletico Madrid na "samo" tri naslova.

Raketa je dobro proslavio novi trofej, a nedugo nakon toga pojavile su se informacije da bi mogao doći uživo podržati hrvatsku nogometnu reprezentaciju na završnici Lige nacija u Nizozemskoj. Hrvatska je u triler polufinalu izbacila domaćina 4-2 u produžecima, a u finalu će snage odmjeriti sa Španjolskom, koja je bila bolja od Italija 2-1.

Rotterdam: Atmosfera na stadionu De Kuip na završnici Lige nacija

- Ako me pozovu, dolazim - najavio je Rakitić nakon osvojene Europske lige u Budimpešti.

Ipak, Rakitić neće putovati u Rotterdam već će svoje bivše suigrače pratiti iz Seville, na televiziji.

- Evo me doma, u Sevilli. Kupujemo nešto za uređenje. Kćerke završavaju školu, pa da budemo spremni za odmor. Ne, nije me nitko zvao. Ali nema veze. Bez ikakve ljutnje. Čestitao sam izborniku, predsjedniku saveza, igračima, odnosno suigračima, mojim 'starcima'. Naravno, navijao sam jako, iz sveg srca. I bilo je stvarno fantastično - rekao je Raketa za tportal.hr.

Svečani doček Vatrenih na Trgu bana Josipa Jelačića

Rakitić je za Hrvatsku igrao od 2007. do 2019., s Modrićem činio najbolji vezni reprezentativni duo na svijetu, a za Vatrene je skupio 106 nastupa i zabio 15 golova. Njegovi penali iz Rusije još se pamte.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 45
VIDEO

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu. Benzema se naljutio kad sam ga uštipnuo
Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...
JUTRO NAKON PORAZA

Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...

Cijela je Hrvatska bila sigurna da ćemo izgubiti i evo, gospodo, izgubili smo, a i dalje imamo sve u rukama. Ako želimo biti prvaci, moramo jednom dobiti i Dinamo. Svima sam u klubu rekao "Nemojte da ja, Zagrepčanin, budem veći optimist od vas, Riječana"