To je to što me zanima!

Rakitić otkrio tajnu posebne proslave gola: Ovo je za vas

Ivan Rakitić zabio je u čudesnoj predstavi Barcelone, a gol je proslavio okretanjem dresa. Kasnije je napisao na Instagramu da je to za njegove obožavatelje na toj društvenoj mreži
Vidi originalni članak

U utakmici o kojoj će se sigurno pričati još jako dugo Barcelona je razbila Celtu 6-1. Dominirao je Luis Suarez, briljirao Leo Messi sa svojim čarobnim potezima, a jedan gol u demoliranju zabio je i Ivan Rakitić.

Nakon lijepog gola Rakitić je u proslavi okrenuo dres i pokazao na svoju četvorku, a kasnije je na Instagramu objasnio što je značila ova neobična proslava gola.

'Ovaj gol je za više od četiri milijuna vas koji ste dio velike obitelji na Instagramu. Nadam se da vam se svidjela proslava. Čast je biti u mogućnosti uživati u momčadi poput ove. Forca Barca', napisao je Rakitić.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • arry23 15.02.2016.

    kako neki ljudi svaki clanak o Rakiticu moraju pretvoriti u kmecanje kako je Luka bolji mi ne ide u glavu, umjesto da budu sretni da imamo 2 tako dobra igraca, oni kao djeca u vrticu raspravljaju ciji je tata jaci.

  • danec 15.02.2016.

    niti je robi niti jedan naš igrac prije bio bolji od Luke. Cak to je i glupo porediti. A reci da je raketa nas najbolji je suludo. On samo odradi svoju rolicuu barci gdje su strasni igraci.Samo je dip sustava. Kad je za nas odigrao nešto, nikad. i to zbog toga sto kod nas on treba biti osovina, glavni igrac. E tu je razlika. Pa Halilovic bi isto tako igrao i igrat ce kad dobije priliku. Porediti, Luku koji je glavni u realu i raketu je smjesno. Jedini igrac sa nasih prostora na toj poziciji, koji je imao tu motoriku i moc je Vladimir Jugovic. Nogomet tad, i danas je suludo i porediti. Pa iskreno Robi u danasnjem tempu nebi mogao primiti loptu. Covjek je hodao na tekmi ali imao taj carobni potez.

  • Jat Masin 15.02.2016.

    Ivan Rakitic je nas daleko najbolji igrac i koliko znaci za najveci klub svijeta Barcelonu vidilo se sinoc jer je njegovim ulaskom Barca dobila tu ravnotezu u 2. poluvremenu

Komentiraj...
Vidi sve komentare