To je to što me zanima!

Rakitić: Najvažniji gol u mojoj karijeri, posvećujem ga ženi...

Hrvatski je veznjak zabio u finalu Lige prvaka i nakon što je prošle sezone osvojio Europsku ligu sa Sevillom, ove je sezone otišao korak dalje i osvojio LP s Barcom
Vidi originalni članak

Ovo je bilo finale Lige prvaka, normalno da smo se morali mučiti da bi slavili, rekao je Ivan Rakitić nakon fantastičnog berlinskog finala.

Na Olimpijskom stadionu u Berlinu Barcelona je pobijedila Juventus 3-1 i osvojila svoj peti naslov. 'Staru damu' načeo je Raketa golom u četvrtoj minuti nakon fantastične akcije u kojoj je sudjelovalo 10 igrača.

- Kako je utakmica odmicala Juventus je bio sve bolji. No zaslužili smo pobjedu, zaslužili smo ovaj naslov - kaže Rakitić.

Kako je krenulo Rakitiću čini se da će slične trenutke doživljavati još godinama. Iz sezone u sezonu igra sve bolje te osvaja nove trofeje.

- Nećemo se zaustaviti na ovome, to je tek početak. Iduće godine idemo po nove naslove, želimo osvajati trofeje svake godine - rekao je Rakitić koji je tako nakon Europske lige podigao i pehar Lige prvaka.

- Ovo mi je svakako najvažniji gol u karijeri. Kome ga posvećujem? Supruzi, uvijek je bila uz mene i podržavala me - zaključio je Rakitić.

'Šišanje? Ne bih rekao, imam pištolj'

Nekoliko dana prije samog finala Ivan Rakitić pohvalio se kako su mu suigrači zaprijetili šišanjem osvoji li Barcelona naslov.

- Ne bih rekao, imam pištolj u svlačionici - nasmijao se Ivan.

Idi na 24sata

Komentari 68

  • daljinac 07.06.2015.

    Nadam se da ne pita ženu kad mora ići piškiti ?

  • AnteG 07.06.2015.

    svaka čast na golu Rakita, ali naslov vam je još jednom donio sudac! SRAMOTA za nogomet!

  • lipakis 07.06.2015.

    Sta ste svi zabrijali za repku, covjek u barci igra sa top igracima svijeta. Normalno da ne moze isto igrat u barci i u repki sa 3 dobra igraca i ostatkom panjeva

Komentiraj...
Vidi sve komentare