To je to što me zanima!

Rakitić: Perišić je fenomen, u Borussiji će napraviti karijeru

'Kad netko iz Schalkea hvali nekoga iz Borussije, onda je to obično sarkazam. Ali ovaj je slučaj drugačiji'. Uvod je to u članak u kojem je Rakitić pohvalio Perišića
Vidi originalni članak

Bivši nogometaš Schalkea, koji je prošlu zimu otišao u Sevillu, pun je pohvala na račun kolege iz hrvatske reprezentacije koji bi uskoro i službeno trebao Clubb Brugge zamijeniti novim njemačkim prvakom Borussijom.

- Perišić je fenomen. U Dortmundu će napraviti veliku karijeru. Čestitam Borussiji, a posebno direktoru Michaelu Zorci i treneru Jürgenu Kloppu. Opet su doveli pravu bombu. Siguran sam da će biti toliko uspješan u Bundesligi da će mu tržišna vrijednost drastično skočiti u samo jednoj sezoni - prenosi Rakitićeve riječi Bild.

- Razgovarao sam s Ivanom telefonski i rekao mi je da je gledao na televiziji Borussijinu proslavu naslova. Prošli su ga trnci i priznao je da želi taj nevjerojatan spektakl u gradu iskusiti i sam sljedeće godine - dodao je Rakitić.

Istodobno, tabloid BZ iz Berlina podsjetio je kako je Perišić prije dvije godine bio na probi u Herthi, ali tadašnji trener Lucien Favre nije bio zadovoljan viđenim.

''Tada je mogao doći u Herthu za 600.000 eura iz Sochauxa. Šala u odnosu na pet milijuna koliko će sada platiti Borussia Dortmund'', piše BZ.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare