To je to što me zanima!

Rakitić protiv "brata" Turana: Naučio sam Ivana turski jezik

Rakitić mi je nakon ždrijeba poslao poruku: "Vamos abi, Hrvatska protiv Turske", rekao je novi nogometaš Barcelone, koji je u Atletico Madridu igrao s Mandžukićem
Vidi originalni članak

Hrvatska i Turska igrat će u istoj skupini u kvalifikacijama za Svjetsko nogometno prvenstvo 2018. godine. Bit će to dvoboj dvojice suigrača u Barceloni, Ivana Rakitić i Arde Turana. Turčin je u Atletico Madridu igrao s Mandžukićem i dosta je slobodnog vremena provodio s njim. Prešao je u Barcelonu i opet se sprijateljio s Hrvatom.

- U Atleticu sam bio s Mandžukićem, sad sam s Rakitićem. Svaki je na svoj način odličan igrač. Hrvati uglavnom igraju u inozemstvu, imaju jaku momčad, ali u našoj skupini nema slabih - rekao je Arda Turan i dodao:

- Naučio sam Rakitića da mi kaže "brate" na turskom jeziku. Poslao mi je poruku nakon ždrijeba: "Vamos abi, Hrvatska protiv Turske" - dodaje Turan, koji će za Barcelonu moći igrati tek 2016. godine zbog Fifine zabrane transfera.

Hrvatska će Tursku dočekati na praznom stadionu zbog kazne Uefe za kukasti križ. 

- To što ćemo igrati bez navijača za nas je velika šansa. Druga naša šansa je što igramo na kraju ciklusa i bit će veći pritisak na Hrvatima - dodao je Turan.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • PetarRadonjic 30.07.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Her Zika Pavlovic 28.07.2015.

    Krv nije voda hihihihi

  • ZVECKO 3 28.07.2015.

    Bratski turski he he

Komentiraj...
Vidi sve komentare