To je to što me zanima!

Rakitić: Ronaldo? On dvaput puca, dva zabije i kaže 'bok'

Nakon poraza kojeg je pretrpio od Reala hrvatski reprezentativac u redovima Seville priznaje kako se nisu nadali takvom debaklu i kako rezultat ne otkriva pravu sliku
Vidi originalni članak

Rezultat priča drugu priču u odnosu na ono što je bilo na terenu. Kronično nam je nedostajalo sreće, a oni su iz sedam udaraca zabili šest golova, javio se Ivan Rakitić jutro nakon što je Sevilla prošla jednako kao Dinamo.

Real je na Sanchez Pizjuanu slavio 6-2, vodio je 4-0 nakon 66 minuta.

- S Barcelonom smo na Nou Campu odigrali 0-0, od Reala dobili šest komada, ali ne mislim da je Real bolji. Ovo je jednostavno bio takav dan. Prva tri njihova udarca završila su u mreži, a mi smo promašivali i nemoguće. Ne možeš protiv toga... I još ti dođe Ronaldo, opali s 35 metara i zabije onakav gol - kaže Raketa.

Gol za 3-0 bio je zaista spektakularan, golman nije imao šanse, ali bio je to već drugi Ronaldov gol na utakmici.

- Ma suvišno je bilo što govoriti o Ronaldu. Čovjek je jednostavno ekstra klasa, to mu se mora priznati. Opet je pokazao koliko je moćan. Dvaput puca na gol, zabije dva gola i kaže ti ‘bok’ - nasmijao se Ivan.

Nakon utakmice zamijenio je dres s Mesutom Özilom, bivšim suigračem iz Schalkea.

- Da, uzeo sam njegov dres. Malo smo popričali, čestitao sam mu i to je to - kaže Ivan.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • sosqe 19.12.2011.

    ma smijesno,to kaje sevilla isfulavala,a uopce nije bila losa..ovi kaj god puknu ude,osim protiv barce..jos smo mi dobro i prosli!!"

  • EdinSkulj 19.12.2011.

    real ima nesrecu da igra u istoj ligi u kojoj igra barselona.hvala,dovidenja,prijatno real moze pobjediti sve sem barselone,.kazem moze jer jos nisam vidio real kako igra protiv man.utd, chelsea, bajerna,liverpula,arsenala, itd a barsa vec 5 godina igra protiv velikih ekipa u ligi prvaka dok je real odigrao sa lionom i milanom par utakmica.

  • canucks 19.12.2011.

    To je taj Ronaldo!! http://imageshack.dk/imagesfree/QB308644.gif

Komentiraj...
Vidi sve komentare