To je to što me zanima!

Rakitić se oprašta od Vatrenih? 'Nakon Rusije ćemo popričati'

U savršenim smo godinama, Dalić je blizak s igračima, bitna mu je komunikacija, ima jasne i jako dobre ideje... A otkriće SP-a bit će Rebić, rekao je Ivan Rakitić Španjolcima
Vidi originalni članak

Luka Modrić (32) već je razmišljao o tome. Ne zbog istrošenosti ili pomanjkanja motiva, nego zbog Mamićeva suđenja i neugodnosti koje mu je ono donijelo u domovini.

Vedran Ćorluka (32) načet je ozljedama, kao i Mario Mandžukić (32), iako se ratnik neće predati dok god će moći stajati. A i Danijel Subašić, iako golman, već je napunio 33, u Kataru će imati 37...

Ništa strašno, Hrvatska - na zavist mnogih u svijetu - proizvodi i školuje igrače kao na traci. Ali da će SP u Rusiji biti posljednje svjetsko prvenstvo nekima, pa čak i posljednje veliko natjecanje, sasvim je jasno.

Najavio je to čak i Ivan Rakitić, koji je s 30 godina daleko od mirovine.

- Moglo bi mi ovo biti zadnje veliko natjecanje. U reprezentaciji sam 11 godina, želim vidjeti što će se dogoditi kako bih donio odluku - rekao je u intervjuu za Marcu.

"Ne znam hoću li nastaviti. Moja je želja uvijek bila maksimalna jer braniti boje svoj države je maksimum i čini me ponosnim. Sjest ćemo i vidjeti nakon Rusije."

Rakitić je priznao kako bi htio da Ronaldo ode iz Reala i da im ne dođe Neymar, a o SP-u je naglasio:

- Imamo dobre igrače koji nastupaju za važne klubove, u savršenim smo godinama.

- Izborniku Daliću je bitna komunikacija, jako je blizak igračima. ima jasne i jako dobre ideje.

- Nitko nije našao formulu kako protiv Messija, ni Dalić, ni ja, niti itko. Treba uživati u tom susretu, igrati protiv najboljeg. Posebno je natjecati se protiv Lea, ali i o zna da smo željni igrati protiv njega.

Potom je nekoliko blic odgovora:

- Otkriće SP-a bit će Rebić, najbolji igrač SP-a Messi, da zabijem gol za titulu nastajao bih zagrliti cijeli svijet, Španjolska je favorit, sve lijepe uspomene vežem uz SP iz 1998., a gol koji posebno pamtim je Prosinečkog Jamajki.

Idi na 24sata

Komentari 93

  • Zokicro_1 12.06.2018.

    Odma na klupu jer nema koristi od njega a nije nikad ni bilo.jadan ostario sa 30g.izgubit ce mjesto u prvih 11 pa kao da se povlaci.sretno ti bilo dalje u barceloni

  • IvanCirjak 12.06.2018.

    Široko ti polje, nikad nisi bio igra za repku

  • Samarsa 12.06.2018.

    Raketa mora sjesti za stol sa zenom da vidi hoce li dobiti dopustenje. Sto se tice hobita uvlacenje u gu.. na maximumu kao i uvijek. Domacice idi jedi domacicu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare