To je to što me zanima!

Barça s 10 igrača dobila Elche, Rakitić asistirao, Sammir zabio

Ivan Rakitić u prvoj službenoj utakmici za Barcelonu pokazao je sjajnu igru te je asistirao Muniru za drugi gol Barcelone. Sammir je zabio 1. gol za Getafe u porazu
Vidi originalni članak

Ivan Rakitić teško je mogao zamisliti bolji nastup u prvoj utakmici nove sezone španjolskog nogometnog prvenstva. Raketa je asistirao Muniru za drugi gol Barcelone koja se i s igračem manje lako obračunava s Elcheom.

Lionel Messi doveo je u vodstvo katalonski klub tri minute prije kraja prvog poluvremena kada je zaključio brzu akciju po lijevoj strani i pogodio suprotni kut za 1-0.

No predah domaćini ipak nisu dočekali bezbrižni. Za to se "pobrinuo" Javier Mascherano koji je samo dvije minute poslije srušio gostujućeg napadača Rodriguesa koji je išao sam na Brava i sudac mu je opravdano pokazao crveni karton.

U drugom se poluvremenu očekivala malo ofenzivnija igra gostiju za koje je od prve minute zaigrao Mario Pašalić . Međutim 'blaugrana' ih je zaustavila tek minutu nakon zvižduka . Rakitić je uputio "loptu s očima" prema Muniru, a 18-godišnjak marokanskog porijekla poluvolejem je šalje u mrežu za 2-0.

Za novi trenutak magije iz radionice Lea Messija Argentinac se pobrinuo u 63. minuti nakon kombinacije s Danijem Alvesom . Potegao je s ruba šesnaesterca i postavio konačnih 3-0.

Mario Pašalić u 55. minuti zaradio je žuti karton, a iz igre je izašao u 81. minuti.

Nije samo Rakitić zaslužio pohvale u prvoj utakmici nove sezone Primere. Sammir je bio precizan na gostovanju kod Celte u Vigu. Hrvatski reprezentativac zabio je jedini gol za Getafe u porazu 3-1, a na terenu je proveo svih 90 minuta. Bio mu je to prvijenac otkako je na zimu stigao iz Dinama.

Idi na 24sata

Komentari 103

  • NEOPISIVO 25.08.2014.

    Briljantna partija SAMIRA VELIČANSTVENOG. Moj ljubimac je demonstrirao vrhunski kvalitet modernog veznog igrača koji igra u oba smjera, ofenzivno graditelj igre i strijelac, a defanzivno oduzima lopte i brani poziciju čuvanjem lopte.......................

  • 25.08.2014.

    Ne volim ih,ali po meni su prvi favoriti ove godine za naslov. U Realu su svi posvadjani zbog Di Marije, Atletico mislim da ne moze ponoviti uspjeh,a Barca je poslozila momcad,imaju "svog" za trenera koji razumije igru i po meni su prvi favoriti.

  • fernandes11 25.08.2014.

    Sammir je uvjerljivo naš najbolji veznjak. Takvu tehniku i snagu u duelima nema ni Rakitić ni Modrić, bravo Sammir

Komentiraj...
Vidi sve komentare