To je to što me zanima!

Rakitić slavi, a Modrić tuguje: Barca dobila, Real je izgubio!

Barcelona je slavila kod Villarreala 1-0 golom Sandra. Real je izgubio, iako je imao 2-0 u gostima kod Sociedada. Prvaci Europe na kraju su primili četiri komada (4-2)
Vidi originalni članak

Ivan Rakitić i Luka Modrić bili su u akciji u nedjelju navečer u 2. kolu španjolskog prvenstva. Raketa je bio uspješniji. Barcelona je slavila na gostovanju kod Villarreala 1-0, a Real je izgubio u gostima od Real Sociedada 4-2.

Ivan Rakitić odigrao je cijelu utakmicu u Barceloninoj pobjedi kod Villarreala. Dobro je Rakitić držao konce u sredini terena, a Barcelona se mučila u realizaciji. Stvorili su Katalonci dosta šansi, ali lopta nije htjela u gol. Sandro je spasitelj. 

On je osam minuta prije kraja zabio gol za pobjedu. Imala je Barcelona i malo sreće jer ih je u jednom trenutku spasila stativa. 

Realu ne ide u ružičastom

Real Madrid vodio je 2-0 protiv Real Sociedada. No gosti, ovoga puta u ružičastoj garnituri, sve su prokockali. Ramos i Bale zabili su za Real, a Luka Modrić, koji je igrao do 75. minute utakmice, asistirao je Velšaninu za 2-0. 

No uslijedio je neobjašnjiv pad Reala. Sociedad se pred domaćim navijačima vraća u šest minuta. Prvo je Martinez smanjio vodstvo u 35. minuti utakmice da bi Zurutuza pred kraj prvog dijela izjednačio. 

U drugom poluvremenu junačka igra Real Sociedada i još dva gola u mreži Ikera Casillasa. Zurutuza je zabi za vodstvo, a pobjedu je potvrdio Vela.

- Ovo je bilo grozno! Mi smo Real i moramo bolje. Svi smo krivi, ne samo obrana. Cijela momčad. Jako smo bili loši. Morat ćemo puno toga popraviti. Ovako ne možemo igrati  - rekao je Iker Casillas nakon utakmice.

Primera, 2. kolo:

  • Villarreal - Barcelona 0-1 (Sandro 82)
  • Real Sociedad - Real Madrid 4-2 (Martinez 35, Zurutuza 41, 65, Vela 75 / Ramos 5, Bale 11)
Idi na 24sata

Komentari 184

  • IvanKoncanski 01.09.2014.

    uzalud da su im i 3 ronalda u ekipi! nema di marie, nema reala! lol madrid :-)

  • Chelsea123_1 01.09.2014.

    Prva stvar koju trebaju napraviti je riješiti se Casillasa, ni na jedan centaršut nije izašao. Gledao sam Milan i još ne mogu vjerovati kakvog su se oni golmana riješili.

  • Frenkyy 01.09.2014.

    Što bi rekao Grašo u svojoj pjesmi;" Sve je isto ko i lani" A ja bi dodao i preklani (od kad se rade te "pripreme" u USA! Možda čak ispadne i nešto dobro iz ove lekcije koju je Real dobio, i bolje sada nego kasnije! Protiv Reala iz drugog poluvremena sa ovakvim zalaganjem svih igrača, sa ovakvom obranom i ovakvim golmanom mislim da bi im Rijeka uvaljala "peticu"! Život ide dalje ali ovo boli!

Komentiraj...
Vidi sve komentare