To je to što me zanima!

Rakitić: Strašno je što nam je sudac napravio, nije bio crveni

"Tužan sam, razočaran i uz to ljut ko ris. Strašno je sve ono što nam je sudac napravio. Nije bio crveni karton, a izjednačujući gol Barce za 2-2 nije regularan"
Vidi originalni članak

Barcelona je prvi put nakon 15 godina preokrenula zaostatak od 0-2 u Primeri, ali se nakon utakmice u Sevilli više govorilo o suđenju Antonija Miguela Lahoza. Sudac je u nastavku utakmice pomogao Barceloni da pobijedi. 

- Tužan sam, razočaran i uz to ljut ko ris. Strašno je sve ono što nam je sudac napravio. Nije bio crveni karton, a izjednačujući gol Barce za 2-2 nije regularan. U nastavku je potpuno promijenio kriterij. Sve je svirao samo za njih - grmio je Ivan Rakitić.

Trener me nije trebao izvaditi. Na kraju je priznao svoju grešku

Raketa je opet bio jako dobar, sjajno se nosio s moćnim veznjacima Barcelone, a nakon što je u 76. minuti izašao iz igre, Barca je preokrenula. Zabila je u 89., a zatim i u 93. minuti.

- Trener je pogriješio što me izvadio. To sam mu i rekao nakon utakmice. Priznao je pogrešku - kaže Ivan.

Opet je dobio žuti karton. Već peti, pa neće igrati u idućem kolu.

- Iz kluba su najavili da će se žaliti, pa to još nije riješeno. Možda i zaigram - rekao nam je Ivan, koji se nakon utakmice pozdravio s Leom Messijem.

Zaista smo bili dobri, da nije bilo suca, dobili bismo Barcu

- Nisam ga pitao za dres, to me nikako nije zanimalo. Samo sam mu čestitao na pobjedi, iako ona nije bila zaslužena. Bila mi je čast porazgovarati s najboljim igračem na svijetu. 

Rakitić je u zadnje vrijeme proigrao u Sevilli. Asistencija protiv Reala, gol Deportivu, dobra partija protiv Barce... Valjda se dokazao i izborniku Štimcu, valjda će ga vratiti u prvi sastav reprezentacije za utakmice u listopadu. 

- Nemam se što više dokazivati. Ako se nisam dokazao u ovih nekoliko godina igrama u reprezentaciji i klubovima, onda zaista ne znam što učiniti. Mislim da moje zalaganje u reprezentaciji nikad nije bilo sporno - rekao je Sevillin veznjak.

Idi na 24sata

Komentari 127

  • enigmator 03.10.2012.

    klasika....ipak je Barcina škola najbolja pa normalno da ce dobijati trofeje....svake godine dobe 2-3 oskara za glumu....svaka čast

  • maligrom 02.10.2012.

    zar je i barcelona spala na to da joj sudci pomazu zalosno ne mogu vjerovat vise mi nisu dragi poslije ovoga fabregas seronja trebas u glumce odalamio bi ja tebe polije da imas zasto lezati na podu pa neka me kazne fuj

  • Real_Madrid_1 02.10.2012.

    sramota, nema se vise sta rec nego velika sramota kako sudci pomazi uefaloni

Komentiraj...
Vidi sve komentare