Obavijesti

Sport

Komentari 127

Rakitić: Strašno je što nam je sudac napravio, nije bio crveni

Rakitić: Strašno je što nam je sudac napravio, nije bio crveni
4

"Tužan sam, razočaran i uz to ljut ko ris. Strašno je sve ono što nam je sudac napravio. Nije bio crveni karton, a izjednačujući gol Barce za 2-2 nije regularan"

VIDEO

Barcelona je prvi put nakon 15 godina preokrenula zaostatak od 0-2 u Primeri, ali se nakon utakmice u Sevilli više govorilo o suđenju Antonija Miguela Lahoza. Sudac je u nastavku utakmice pomogao Barceloni da pobijedi. 

- Tužan sam, razočaran i uz to ljut ko ris. Strašno je sve ono što nam je sudac napravio. Nije bio crveni karton, a izjednačujući gol Barce za 2-2 nije regularan. U nastavku je potpuno promijenio kriterij. Sve je svirao samo za njih - grmio je Ivan Rakitić.

Trener me nije trebao izvaditi. Na kraju je priznao svoju grešku

Raketa je opet bio jako dobar, sjajno se nosio s moćnim veznjacima Barcelone, a nakon što je u 76. minuti izašao iz igre, Barca je preokrenula. Zabila je u 89., a zatim i u 93. minuti.

- Trener je pogriješio što me izvadio. To sam mu i rekao nakon utakmice. Priznao je pogrešku - kaže Ivan.

Opet je dobio žuti karton. Već peti, pa neće igrati u idućem kolu.

- Iz kluba su najavili da će se žaliti, pa to još nije riješeno. Možda i zaigram - rekao nam je Ivan, koji se nakon utakmice pozdravio s Leom Messijem.

Zaista smo bili dobri, da nije bilo suca, dobili bismo Barcu

- Nisam ga pitao za dres, to me nikako nije zanimalo. Samo sam mu čestitao na pobjedi, iako ona nije bila zaslužena. Bila mi je čast porazgovarati s najboljim igračem na svijetu. 

Rakitić je u zadnje vrijeme proigrao u Sevilli. Asistencija protiv Reala, gol Deportivu, dobra partija protiv Barce... Valjda se dokazao i izborniku Štimcu, valjda će ga vratiti u prvi sastav reprezentacije za utakmice u listopadu. 

- Nemam se što više dokazivati. Ako se nisam dokazao u ovih nekoliko godina igrama u reprezentaciji i klubovima, onda zaista ne znam što učiniti. Mislim da moje zalaganje u reprezentaciji nikad nije bilo sporno - rekao je Sevillin veznjak.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 127
VIDEO

Čudesan preokret Reala protiv Bayerna za finale Lige prvaka! Modrić ušao i spasio 'kraljeve'
U SUDAČKOJ NADOKNADI

Čudesan preokret Reala protiv Bayerna za finale Lige prvaka! Modrić ušao i spasio 'kraljeve'

Čudesne scene u Madridu. Bayern je do 88. imao finale Lige prvaka na Wembleyju, Tuchel je izvadio napadače Kanea, Musialu, Sanea... A džoker s klupe Joselu zabio je dva gola i preokrenuo utakmicu

Modrić i Real igraju u finalu Lige prvaka i za Dinamo. Evo zašto
'MODRI' IMAJU INTERES

Modrić i Real igraju u finalu Lige prvaka i za Dinamo. Evo zašto

Rezultat Borussije Dortmund u finalu Lige prvaka utjecat će i na status hrvatskih klubova u kvalifikacijama za europska natjecanja. Modri će navijati protiv njemačkog kluba, a Rijeka za njega
Dinamo dobiva novog sponzora, ali proračun će održati jedino prodaja Martina Baturine...
SPREMA SE TRANSFER

Dinamo dobiva novog sponzora, ali proračun će održati jedino prodaja Martina Baturine...

S Petkovićem je situacija složenija. Već mu je 29 godina, klub na njemu ne može zaraditi ni približno koliko bi izgubio njegovim odlaskom. A ni Bruni se ne odlazi u egzotiku, jedino ako pokuca na vrata klub iz 'liga petice'...