To je to što me zanima!

Rakitić: Teško je klubu kao što je Inter odgovoriti 'ne'

Trener Intera Jose Mourinho za hrvatskog igrača je spreman platiti Schalkeu 12 milijuna eura. Ivan, naravno, ne bi imao ništa protiv odlaska u Inter...
Vidi originalni članak

Igre Ivana Rakitića ovog proljeća ponovno su zainteresirale aktualnog talijanskog prvaka i njihova trenera Josea Mourinha. Čelnici Intera navodno su spremni platiti 12 milijuna eura te dati Rakitiću puno veću plaću od one koju ima u Gelsenkirchenu.
- Da, čuo sam da se opet spominje Inter. Lijepo je znati da se takav trener poput Josea Mourinha zanima za vas - rekao nam je jučer Raketa i dodao:
- Teško bi bilo takvom klubu reći ‘ne’, to je vrhunska momčad.
Pun je hvale u njemačkim medijima za hrvatskog igrača bio i Portugalac Jose Mourinho.
- Rakitić je doista puno napredovao. Igra sve bolje i bilo bi ga lijepo imati u momčadi - rekao je za njemačke medije Mourinho.
Rakitićev Schalke četiri je kola prije kraja Bundeslige na drugome mjestu, s dva boda zaostatka za vodećim Bayernom.  “Plavi” iz Gelsenkirchena titulu čekaju jako dugo, čak 52 godine.
- Želio bih da Olić zabija, ali neka i ostavlja bodove. Ništa još nije gotovo i Bayern će se morati dobro pomučiti da uzme naslov. Ipak, nama je najvažnije zadržati drugo mjesto koje nam osigurava izravan ulazak u Ligu prvaka iduće sezone - kaže Ivan.
Dva bundesligaška poraza u nizu, pišu njemački mediji, uzdrmala su Schalkeovu svlačionicu. Trener Felix Magath, tvrde, zbog gubitka bodova ljutit je na pet igrača, među kojima je i Ivan. Magath našem veznjaku navodno zamjera što je nakon nekoliko odlično odigranih utakmica postao previše samouvjeren.
- To nije istina. Sad sam u odličnom odnosu s trenerom. Jako je zadovoljan mojim nastupima - rekao je naš reprezentativac.

RAKETA: ISTINA JE, SMRŠAVIO SAM NEKOLIKO KILOGRAMA
Suigrači u Schalkeu zezali su ga da ima koji kilogram viška, a sad da se dobro stesao nakon dolaska Felixa Magatha na klupu.
- Istina je, smršavio sam nekoliko kilograma. Radio sam neke dodatne treninge, morao sam izgubiti nekoliko kilograma - otkrio je kroz smijeh Ivan Rakitić.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • davorinnn 14.04.2010.

    ja mislim da je on dovoljno dobar za tako velik klub...još ima kod njega prostora za napredak:)))

  • Puno Dajem Vladi 14.04.2010.

    uvik u manageru njega kupi inter nakon dvi-tri sezone u schalkeu..vidit cemo kako ce se u zbilji odvijat :D

  • Darkman 14.04.2010.

    Mislim da je svima već jasno da je dečko izvanserijski igrač.

Komentiraj...
Vidi sve komentare